"City break Novi Sad" je najbolji turistički film u Srbiji (VIDEO)

"City break Novi Sad" je najbolji turistički film u Srbiji (VIDEO)

Turistička organizacija Grada Novog Sada dobitnik je prestižne nagrade Zlatni Pincum za najbolji srpski turistički film.

U Velikom Gradištu, na obali Dunava, 26. avgusta započeo je deseti, jubilarni Međunarodni Festival turističkog i ekološkog filma Silver Lake Tourfilm festival – SILAFEST’18. Ovaj festival u Srbiji deo je lanca Međunarodnog komiteta festivala turističkih filmova – CIFFT i okuplja najeminentnije autore iz Evrope i celog sveta i jedini je festival turističkog filma u zemlji.

Turistička organizacija Grada Novog Sada je na SILAFEST-u nastupila sa kratkim filmovima "Leto u Novom Sadu" i "City break Novi Sad", koji su promovisani u verziji na srpskom jeziku, u trajanju od 30 sekundi i 3:33 minuta.Ova dva filma, urađena su u okviru promocije turističke ponude grada i tematske promocije letnje kampanje.
 
- Veoma nam je bilo važno da Novi Sad putem ova dva filma promovišemo kao destinaciju za mlade, turiste željne provoda, ali i one koji vole raznovrsnu ponudu i koji su željni istraživanja od kulturne ponude, preko gradske ponude, ali i okoline, pa sve do kulinarskih specijaliteta – poručuju iz TONS.

Prema izboru internacionalnog žirija, Turistička organizacija Grada Novog Sada osvojila je prestižnu nagradu Zlatni Pincum za najbolji srpski turistički film za film "City break Novi Sad", u režiji Dušana Dimića.
 


SILAFEST je od 2016. godine uspostavio blisku saradnju sa filmskim festivalom YPERIA, na ostrvu Amorgos u Grčkoj i na taj način omogućio svojim učesnicima da se prijavom na SILAFEST istovremeno prijave i na ovaj filmski festival.

- U iščekivanju rezultata filmskog festivala YPERIA, radujemo se priznanju koje nam je dodeljeno – kaže se na kraju saopštenja iz Turističke organizacije Grada Novog Sada
Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

zodijak raspored sahrana novi sad betanija Elektrodistribucija Novi Sad jkp lisje horoskop JKP Vodovod i kanalizacija pošte srbije raspored sahrana i ispraćaja dnevni horoskop vremenska prognoza servisne informacije novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo elektrovojvodina novosađani horoskopski znaci isključenja struje bebe gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević novosadsko porodilište gradonačelnik Miloš Vučević sahrane novi sad Dom zdravlja Novi Sad štrajk poštara isključenje vode novorođenčad skupština grada novog sada bez struje Isključenje struje bez vode