"City break Novi Sad" je najbolji turistički film u Srbiji (VIDEO)

"City break Novi Sad" je najbolji turistički film u Srbiji (VIDEO)

Turistička organizacija Grada Novog Sada dobitnik je prestižne nagrade Zlatni Pincum za najbolji srpski turistički film.

U Velikom Gradištu, na obali Dunava, 26. avgusta započeo je deseti, jubilarni Međunarodni Festival turističkog i ekološkog filma Silver Lake Tourfilm festival – SILAFEST’18. Ovaj festival u Srbiji deo je lanca Međunarodnog komiteta festivala turističkih filmova – CIFFT i okuplja najeminentnije autore iz Evrope i celog sveta i jedini je festival turističkog filma u zemlji.

Turistička organizacija Grada Novog Sada je na SILAFEST-u nastupila sa kratkim filmovima "Leto u Novom Sadu" i "City break Novi Sad", koji su promovisani u verziji na srpskom jeziku, u trajanju od 30 sekundi i 3:33 minuta.Ova dva filma, urađena su u okviru promocije turističke ponude grada i tematske promocije letnje kampanje.
 
- Veoma nam je bilo važno da Novi Sad putem ova dva filma promovišemo kao destinaciju za mlade, turiste željne provoda, ali i one koji vole raznovrsnu ponudu i koji su željni istraživanja od kulturne ponude, preko gradske ponude, ali i okoline, pa sve do kulinarskih specijaliteta – poručuju iz TONS.

Prema izboru internacionalnog žirija, Turistička organizacija Grada Novog Sada osvojila je prestižnu nagradu Zlatni Pincum za najbolji srpski turistički film za film "City break Novi Sad", u režiji Dušana Dimića.
 


SILAFEST je od 2016. godine uspostavio blisku saradnju sa filmskim festivalom YPERIA, na ostrvu Amorgos u Grčkoj i na taj način omogućio svojim učesnicima da se prijavom na SILAFEST istovremeno prijave i na ovaj filmski festival.

- U iščekivanju rezultata filmskog festivala YPERIA, radujemo se priznanju koje nam je dodeljeno – kaže se na kraju saopštenja iz Turističke organizacije Grada Novog Sada
Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

raspored sahrana novi sad jkp čistoća bez grejanja Draža Mihailović novi sad novosadsko porodilište Petrovaradin Branka Bežanov vremenska prognoza četnici sahrane telep novosađani betanija servisne informacije novi sad jkp lisje isključenja struje isključenje vode JGSP "Novi Sad" Republički hidrometeorološki zavod novorođenčad bez vode elektrovojvodina bez struje jkp novosadska toplana JKP Vodovod i kanalizacija Vreme u Novom Sadu Isključenje struje klinika za ginekologiju i akušerstvo bebe