COMMUNIQUÉ: EVO, NEKA NAROD KAŽE!

COMMUNIQUÉ: EVO, NEKA NAROD KAŽE!

Ko ne voli "Odjeke i reagovanja"? Ima li pisanog glasila, štampanog ili ekranizovanog da može da im odoli?

Poštovani Mojnovisade tačka kome,

Molim da me se sasluša jer ja ovakva obraćanja medijima jako retko činim. Ne više od 12 puta mesečno, te da znate da treba da osećate čast i ponos. Od kako me je ćerka naučila da koristim ove moderne komunikacije, odlučio sam da se više angažujem i u stranci a i na društvenopolitičkom planu uopšte. Našem gradonačelniku ne mogu da se obratim jer u stranci mi kažu da nemaju njegov privatni emajl. On čovek dosta radi na poboljšanju našeg života i nema vremena od reforama ali znam da će pročitati ovo jer ste ugledan glasnik. Član sam stranke od osnivanja, čak malo i pre ali su rekli da malo olabavimo sa tim od pre pa neću pominjati. Iako svakodnevno oduševljen uspesima vlade, kako republičke, tako i novosadske, moram reći da sam, da ne upotrebim prejaku reč – povređen. Otvaranje prelelepne muzičke fontane u Beogradu ispunilo me je ponosom ali i, da li je to pravoslavno reći, zavišćom. Pošto sam patriota svake vrste, tako sam i lokal. Ja onakve lepote ko što je Muzička fontana u životu nisam video a bio sam i u Minsku na sajmu, kad sam radio u Jugopoljosemealatu pre nego što je NATO preko svojih agenata upropastio Jugoslaviju koja je ionako bila tamnica srpskog naroda pod vođstvom ustaše Broza posle kojeg nismo imali vrsnog i spretnog vođu koji živi za narod sve do Vučića koji je meni isti Tito i zato ga cenim. Mlad je čovek a toliko je uradio.

Gde sam ono stao? Da! Novi Sad mora dobiti nešto grandiozno i monumentalno kao što je fontana. Ja sam, s ponosom ističem, bio uključen u postavljanje fontane u (nažalost) Katoličkoj porti i mogu vam reći da je u ono vreme to bila najlepša fontana u delu sveta koji prkosi Zapadu. Da li bismo mogli da možda osavremenimo taj biser od arhitekture? Period proantisrpske gradske vlasti ostavio je zuluma na fontani ali ne vidim što je sad nebi mogli malo proširiti u svim pravcima, dodati još 34 boja putem sijalica koje je izmislio Tesla ali mu je onaj Amerikanac ukro i to. Pašenog moga zeta je aktivan oko folklora i oduvek je bio talenat za muziku i mogao bi on da namesti sve oko muzike u fontani. Imamo toliko mladih talentovanih i šteta je da žene ne rađaju više dece, nadam se muške. To kažem onako usput, nevezano sad za fontanu...

Moramo paziti jer oni koji se raduju našim neuspesima su svuda. Ceo svoj život sam posvetio borbi protiv inostranstva i mislim da tu isto mogu pomoći. I u vašim redovima primetio sam da ima soroševaca, genšerovaca i ljudi koji rade za najnoviji svetski poredak i gej lobi. Tu mislim na takozvanog Daška Milinovića, osvedočenog srboždera i člana LGBT. Sumnjam da je on tu L jer L znači lokator.

Moja deca su i sama podlegla zapadnoj propagandi i otišla da žive daleko od reformi i naših dostignuća i muzička fontana je dobar način da ih privučemo nazad da vide da je na Zapadu sve lažno, bez duše. Sa njima će nahrliti i strani turisti, glupi Amerikanci, tupavi Nemci i Francuzi debili pa mogu probati naše izvorne srpske proizvode i na taj način uvideti istinu o našem narodu ali i ostaviti ovde svoje pare sa kojima ćemo ojačati vojsku i povratiti Kosovo i Krajine.

Član sam Rusko-srpskog bioenergetskog saveza pravoslavnih pronalazača i mogu vam otkriti tajnu da već imamo način za besplatno napajanje svega pa i fontane. Moja penzija nije velika ali mislim da ima još prostora za smanjivanje. Bolje da te pare odu na reforme nego da dajem farmaceutskoj mafiji za lekove. Moramo što pre uzeti da radimo, jer, kako reče vladika Nikolaj: Moraš uzeti što pre da radiš, Srbine! Bela kuga sve više mladih zahvata a dodatno je pojačavaju vakcinama, NGO semenima koje promovišu GMO organizacije Nataše Biserko.

S nadom da moje pismo neće svršiti u elektronskoj kanti za otpad, pozdravljam vas i želim našim sportistima puno uspeha u borbi za Srbiju i istinu.

Prevashodivoje Nikodijević, zastavnik u penziji

Oceni vest:
41
83

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Marijana

  pre 2301 dan i 11 sati

  Ahahahaahahahahaaah, pa ovo je jako smešno.

  Oceni komentar:
  11
  7
 • zorkA

  pre 2299 dana i 14 sati

  Daško - Vučiću, pa ti si legenda :D :D :D
  Pozdrav iz Beograda, sa Muzičke Fontane.

  Oceni komentar:
  6
  6