Crédit Agricole na "Zimskom seminaru farmera na Tari"  predstavlja kredite sa grantom

Crédit Agricole na "Zimskom seminaru farmera na Tari" predstavlja kredite sa grantom

Crédit Agricole banka Srbija danas organizuje tradicionalnu šetnju stazama Tare u okviru učešća na 15. "Zimskom seminaru farmera na Tari" na kome će imati predavanja i predstavljanje najnovijih proizvoda za poljoprivrednike uključujući i investicione kredite u saradnji sa KfW, nemačkom razvojnom bankom.

Tradicionalnu šetnju stazama Tare, Crédit Agricole banka organizuje u saradnji sa Timac Agro Balkans – kompanijom sa kojom je razvila model triparitetnih sporazuma u cilju beskamatnog finansiranja kupovine mineralnog đubriva te kompanije.

Na ovogodišnjem "Zimskom seminaru na Tari", koji traje do 2. februara 2019. godine, prisutni poljoprivrednici imaće priliku da saznaju mogućnosti finansiranja koje je Credit Agricole banka pripremila u saradnji sa KfW, nemačkom razvojom bankom. Krediti iz ovog finansijskog aranžmana namenjeni su ulaganju u projekte energetske efikasnosti, kao i u projekte za korišćenje obnovljivih izvora energije. Korisnici sredstava iz ove linije imaju mogućnost dobijanja bespovratnih sredstava (granta) u vrednosti 10% od iznosa kredita. Krediti se odobravaju na rok do 7 godina sa planovima otplate koji su prilagođeni proizvodnom procesu u agro biznisu.

Predstavnici Crédit Agricole banke će prisutnim poljoprivrednicima na Tari predstaviti i ponudu dugoročnih kredita za podizanje zasada lešnika. Podršku ovoj proizvodnji Crédit Agricole banka pruža u saradnji sa Agriser doo, firmom ćerkom Ferrero kompanije, koja poljoprivrednicima pruža potrebnu obuku, tehničku podršku, obezbeđuje visokokvalitetne sadnice i ugovaranje kupovine lešnika. Ovi krediti se odobravaju za investiciona ulaganja u zasade, kao i za ulaganja u trajna obrtna sredstva sa rokom otplate do deset godina, fiksnom kamatnom stopom i mogućnošću korišćenja grace perioda u prvih pet godina.


PR tekst

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan