Crnogorac imao beretu, ekstazi, kokakin, marihuanu ...

Crnogorac imao beretu, ekstazi, kokakin, marihuanu ...

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu pronašli su 230 tableta "ekstazi", 11,36 grama kokaina, marihuanu i amfetamin, novac za koji se sumnja da je stečen prodajom droge, digitalnu vagicu i pištolj „bereta“ u jednoj akciji i 35 grama praha nalik na heroin i novac u drugoj.

Droga, novac i pištolj otkriveni u prvoj akciji, nađeni su pretresom stanova na dve različite adrese u Novom Sadu, koje je koristio crnogorski državljanin J. M. (24). Zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet droge, kao i nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija, policija je osumnjičenom po nalogu tužioca odredila zadržavanje do 48 časova. On će u zakonom predviđenom roku biti priveden nadležnom tužilaštvu.

U drugoj akciji, policija je pronašla prah nalik na heroin i novac pretresom stana dvadesetčetvorogodišnjeg Novosađanina, koji se tereti da je prodao dva paketića ove supsatnce tridesetpetogodišnjem sugrađaninu.
Protiv osumnjičenog sledi krivična prijava nadležnom tužilaštvu zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet narkotika.

Takođe, protiv tridesetpetogodišnjeg Novosađaninа će u redovnom postupku biti podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga, saopštila je danas policija.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan