Crtać "Baš super" i besplatne kreativne radionice i pokloni na Porodičnom vikendu

Crtać "Baš super" i besplatne kreativne radionice i pokloni na Porodičnom vikendu

Povodom nove animirane priče za decu i porodicu "Baš super" organizovan je Porodični vikend u bioskopu Cineplexx Promenada 4. i 5. marta. Za sve mališane pripremljeni su pokloni, kao i besplatne kreativne radionice.

Dođite ovog vikenda od 15 do 17 sati u holu bioskopa Cineplexx Promenada na besplatne kreativne radionice koje organizuju prijatelji iz Oblutka. Za sve mališane koji pogledaju crtać "Baš super" pripremljen je poklon poster, a Stobi grickalice su obezbedile ukusnu užinu.

Jedanaestogodišnja devojčica Hedviga, zaljubljenik u igrice, otkriva da joj se život okreće naglavačke kada je primorana da zameni svoga oca kao superheroja grada i to mnogo pre nego što je očekivala. Izazovi pred kojima se našla mnogo su veći nego što je mogla i da pretpostavi, a usled nespretnih poteza otac se odlučuje za rođaka Adirana, kao budućeg heroja. Ona mora brzo da reaguje!

Animirani film "Baš super" prikazan je na 73. Filmskom festivalu u Berlinu gde se našao u takmičarskom programu Generation Kplus.


Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Promenada ili putem aplikacije CineplexxRS. 

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan