"Culture Impact Conference" 14. i 15. decembra u Beogradu

"Culture Impact Conference" 14. i 15. decembra u Beogradu

Prva regionalna konferencija posvećena isključivo menadžmentu organizacione kulture – Culture Impact Conference – održaće se 14. i 15. decembra u ICT Hub-u u Beogradu.

Preko stotinu delegata iz Srbije i zemalja okruženja – People i Culture officera i manadžera, HR profesionalaca, profesora, menadžera svih nivoa, vlasnika startapa, predstavnika velikih korporacija, itd. imaće priliku da čuje na koji način kompanijska kultura diktira razvoj njihovih organizacija, gde su izazovi i potencijalna rešenja za vreme koje dolazi.


Konferencija je koncipirana kao serija predavanja, radionica i panel disusija na najaktuelnije teme, na koje govore predavači i stručnjaci koji su potvrđeni na tržištu. Većina učesnika dolazi iz IT industrije, ali tu su i predavači koji donose iskustva velikih sistema i iz drugih industrija. 

Na koji način organizaciona kultura utiče na proizvodnju softvera? Kako neki od omiljenih poslodavaca u IT sektoru uspevaju da kreiranjem specifične kulture zadrže zaposlene? Kako se prenose vrednosti organizacije pri njenom širenju na druge države? Kako funkcioniše jedna Holacracy organizacija u Srbiji? Mogu li se lideri promeniti kada je nužno menjanje organizacije? –  samo su neka od pitanja koja obrađuju predavanja. Radionice se bave temama kao što su ispravno definisanje core vrednosti organizacije, design thinkingom u službi razvoja organizacije, i drugim, dok su teme panel diskusije "Razmaženi zaposleni u IT-ju: mit, istina ili kultura" i "Agile kultura: šta je čini i kako izbeći najčešće greške". 

Formiranje spiska učesnika – predavača i pokrovitelja konferencije, kao i prodaju ulaznica možete pratiti na sajtu konferencije. 

Ograničeni broj ulaznica po najpovoljnijim cenama je pušten u prodaju. Obezbedite već danas svoje mesto na centralnom decembarskom dešavanju u Beogradu 0 konferenciji koja će imati impakt na vas i vaš biznis.

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan