"Čuvari kontejnera" opravdali očekivanja, na novosadskim ulicama i ove godine

"Čuvari kontejnera" opravdali očekivanja, na novosadskim ulicama i ove godine

JKP "Čistoća" nastaviće angažman sa agencijom za obezbeđenje.

Kontejneri u Novom Sadu će i ove godine će imati "čuvare", jer je, kako navode u poslovodstvu ove gradske firme, njihovo angažovanje dovelo do odličnih rezultata – potvrđeno je za "Novosti" u JKP "Čistoća". 

- Pokazalo se da je posao u koji smo ušli sa agencijama za obezbeđenje dao dobre rezultate i nastavićemo s takvom praksom. Sve je manje oštećenih podzemnih kontejnera, pa naše preduzeće, odnosno Grad Novi Sad, trpi daleko manju štetu. Upravo zato planiramo da i ove godine raspišemo tender, kao što je bio raspisan i prošle godine i biće angažovan onaj ponuđač koji bude dao najpovoljnije uslove – kažu u "Čistoći" za beogradski dnevni list.

U ovom javnom gradskom preduzeću navode za "Novosti" i kako je sam posao oko čuvanja kontejnera u početku bio naporan, te da je bilo problema zbog osuda javnosti.

- Pokazalo se, međutim, da je naša odluka bila ispravna. Rezultati rada patrola radnika obezbeđenja koji su obilazili kontejnerska mesta u Novom Sadu su odlični. Krađa i obijanje kontejnera su drastično smanjeni, što je uticalo i na smanjenje naših troškova –  ističu u "Čistoći" za "Večernje novosti".

Oceni vest:
0
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Zvonko

  pre 1614 dana i 21 sat

  Ako su čuvari dobro obavili svoj posao , Zašto raspisujete novi konkurs ?
  Zbog čega jednostavno , sa istima ne produžite ugovor ?

  Oceni komentar:
  0
  0