Čuveni arhivatori od 11. februara na SuperStar TV

Čuveni arhivatori od 11. februara na SuperStar TV

Humoristički igrani serijal "Državni posao" od ove godine donosi mnogo novina jer se najomiljeniji arhivatori u Srbiji "sele" na SuperStar TV gde ih od ponedeljka, 11. februara, očekuje sasvim novi izazov – digitalizacija.

U novoj radnoj jedinici i potpuno izmenjenom okruženju, u kom su jedino "preživeli" stari rešo i plavo lonče na tufne, Čvarkova, Torbicu i Boškića očekuju nove komične situacije koje će se emitovati svakog radnog dana u 18.15 časova na kanalu SuperStar TV mts televizije.

Slavni trojac Dimitrije Banjac (Đorđe Čvarkov), Nikola Škorić (Dragan Torbica) i Dejan Ćirjaković (Boškić) najavljuju još zabavnije epizode u "modernizovanom" serijalu, kao i brojne dogodovštine vezane za uvođenje digitalizacije u administraciju, a samim tim i u "Državni posao".
 


Opisujući svakodnevnicu na duhovit i satiričan način, glavni protagonisti već godinama su omiljeni junaci u mnogim domovima širom Srbije, pa i regiona, te svi sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se sada snaći u digitalnoj eri i svemu što ona donosi. Jedino što može da se pretpostavi je da će neko i dalje iz "opravadnih" razloga kasniti na posao, da će se nastaviti prodaja pilića cverglana, kao i žal za zavičajem i prošlim vremenima, dok će neko "smušeno" pokušavati da ubedi ostale kako je modernizacija ipak dobra i neophodna.

Oceni vest:
0
5

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan