Da li je Miloš Vučević jedan od kandidata za premijera Srbije

Da li je Miloš Vučević jedan od kandidata za premijera Srbije

Gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik SNS-a Miloš Vučević govorio je o mogućnosti preseljenja u Beograd.

On je u vestima Televizije Prva na pitanja da li će se preseliti u Beograd i da li je bio jedan od kandidata Srpske napredne stranke za mesto premijera, odgovorio da je razgovarano o svim aktuelnim temama i da to što je sedeo u sredini ne znači ništa. 

To je tema o kojoj ćemo dalje razgovarati. Ne može za mene biti mali Novi Sad, to je moj grad – rekao je Vučević i dodao da ne razmišlja ni o kakvom preseljenju i da je veoma srećan što je predsednik Novog Sada i potpredsednik SNS-a.

Danas sam razgovarao sa Vučićem, ali ne bi bilo korektno da razgovaram o kadrovskim rešenjima. Nije to igra SNS-a i stvaramo tenziju, prosto želimo da dobijemo dobru, borbenu, vladu, koja će biti partner sa predsednikom Republike – kazao je on, a prenosi B92.

Gradonačelnik Novog Sada je kazao da bi pitanje o kandidatu za premijera trebalo postaviti Ani Brnabić

Kako je B92 ranije objavio, Brnabić je izjavila da je ona jedan od dva kandidata za mesto premijera Srbije a da je drugi kandidat "osoba iz SNS-a iza koje bi stala u svakom trenutku".

– Za mene je logično da je Ana Brnabić kandidat, radila je sasvim dobro svoj posao – rekao je Miloš Vučević. 

On je spomenuo da je SPS jedna od mogućnosti za formiranje vlade, druga je SPAS, a treća mogućnost je vlada sa obe te stranke. Otkrio je samo da je on dao svoj glas za koaliciju, piše B92.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Toliko

  pre 1212 dana i 8 sati

  Ne samo da je jedan od kandidata, već i budući premijer Srbije.

  Oceni komentar:
  2
  2