Dan studenata: Muzika, humanitarne akcije i još ponešto (FOTO)

Dan studenata: Muzika, humanitarne akcije i još ponešto (FOTO)

Više od 2.000 studenata novosadskog Univerziteta učestvovalo je u obeležavanju 4. aprila – Nacionalnog dana studenta.

Studenti su svoj dan obeležili nizom humanitarnih i edukativnih akcija na više lokacija u kampusu Univerziteta. Proslava kod fontane trajala je od 12 do 19 sati, i prošla je bez ijednog jedinog incidenta.
 

U kampusu se igrao šah, pikado i stoni tenis. Omladina JAZAS-a promovisala je odgovorno ponašanje nakon konzumacije alkohola, PREVENT je održao predavanje o narkomaniji, a RIO je predstavio metod prečišćavanja vode aktivnim ugljem. Proslava je imala i humanitarni karaker - prikupljane su knjige za dečije biblioteke na Kosovu i Metohiji, čepovi za "Čepom do osmeha" i novac za lečenje studentkinje Teodore Milić.

Nakon završetka zvaničnog programa veliki broj studenata nastavio je druženje.

Međutim, ostala je velika količina smeća. Da bi kampus bio čist i spreman za organizovanje nastave, članovi SAUNS-a i osoblje Studentskog centra očistili su sav otpad koji je ostao nakon zvanične i nezvanične proslave.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

JKP Vodovod i kanalizacija sremski karlovci Elektrodistribucija Novi Sad novi sad Vreme u Novom Sadu javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija klinika za ginekologiju i akušerstvo Republički hidrometeorološki zavod isključenje vode elektrovojvodina bebe isključenja struje sahrane novosadsko porodilište bez vode betanija vremenska prognoza novi sad jkp lisje novorođenčad Spens bez struje RHMZ gradsko groblje Hitna pomoć vremenska prognoza Isključenje struje servisne informacije novosađani servisne informacije novi sad raspored sahrana novi sad