Dan zaljubljenih već počeo na Spensu: Otvorena manifestacija "Od vina do ljubavi" (FOTO)

Dan zaljubljenih već počeo na Spensu: Otvorena manifestacija "Od vina do ljubavi" (FOTO)

Nastupom gitariste Muzičke škole "Isidor Bajić", danas je na Spensu otvorena manifestacija “Od vina do ljubavi”, koja se već zadnjih šest godina redovno održava povodom praznika Svetog Trifuna i Dana Zaljubljenih.

Prema rečima Slobodanke Brankov iz PR službe Sportskog i poslovnog centra "Vojvodina", građani će do 14. februara moći da posete prodajne izložbe i prate muzičko-scenski program koji će se odvijati na prvom spratu ovog javnog preduzeća.

- Želja nam je da spojimo ova dva praznika i nadamo se da će Novosađani doći da kupe poklon voljenoj osobi. Postavljeno je pedesetak prodajnih tezgi, ali tu je i kulturni sadržaj jer će se smenjivati plesni parovi i biće održana i modna revija. Najinteresantniji događaj će biti u petak kada će se birati "Boginja vina“ i pozivam sugrađane da taj dan dođu obavezno malo ranije – izjavila je Slobodanka Brankov.

U okolini Gradske Kafane su već postavljeni štandovi i u ponudi se nalazi kozmetika, ukrasi, slike, haljine, kape, torbe, šeširi, nakit, kožni proizvodi (novčanici, kaiševi) i odeća i posteljina za bebe. Takođe se mogu kupiti i vina, rakije, zimnica, med, slatkiši i suhomesnati proizvodi (kulen i slanina).

U četvrtak muzički program počinje u 15 časova, a nastupaju Klub manekena Novog Sada i plesni klubovi. U petak, 12. februara, muzički program počinje u 18 sati, kada će biti održan izbor i proglašenje "Boginje vina“, modna revija, revija frizura, muzika i recitali na temu najlepše ljubavne pesme. Posetioci će svaki dan od 9 do 20 sati moći da posete ovu manifestaciju, ulaz je besplatan.

 

 

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan