Danas popodne stižu ledolomci iz Mađarske

Danas popodne stižu ledolomci iz Mađarske

Pomoćnik ministra za vodni saobraćaj Veljko Kovačević izjavio je da će popodne u Srbiju stići dva ledolomca iz Mađarske, koji će pomoći saniranje ledenih čepova na rekama.

Kovačević je istakao da je tokom noći situacija bila stabilna, ali da su najkritičnije tri tačke.

- Kritične tačke su u Dalju, zatim kod Borovog sela, a najkritičnije je u beogradskom sektoru od Pupinovog mosta sve do Grocke – navodi za RTS Veljko Kovačević.

Očekuje se da oko 17 časova stignu i dva ledolomca iz Mađarske koja će pomoći.

- Naša posada se ukrcala oko osam časova i očekuje se da stignu oko 17 časova u sektor Apatina – rekao je Kovačević.

Kovačević tvrdi da je za sada situacija pod kontrolom, kao i da se štabovi svakodnevno sastaju i da su pripremljeni za moguće probleme.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

RHMZ jkp lisje sahrane novi sad bez struje izmena režima saobraćaja Elektrodistribucija Novi Sad isključenja struje servisne informacije novi sad bez vode vremenska prognoza novi sad raspored sahrana novi sad KCV elektrovojvodina JKP Vodovod i kanalizacija novosadsko porodilište raspored sahrana i ispraćaja javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija Isključenje struje klinika za ginekologiju i akušerstvo matičar novi sad novorođenčad novosadska policija servisne informacije Aleksandar Vučić isključenje vode bebe novosađani 27. novosadski maraton jkp novosadska toplana betanija