Danas sastanak predstavnika Grada i vozača GSP-a

Danas sastanak predstavnika Grada i vozača GSP-a

U sali gradskog prevoznika danas će se održati sastanak predstavnika Grada Novog Sada i nezadovoljnih radnika GSP-a koji su za ponedeljak, 7. februar najavili štrajk.

Predsednik Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata u JGSP "Novi Sad" Vladimir Andrić, objavio je sinoć u privatnoj grupi zaposlenih na Fejsbuku da će sa nezadovoljnim radnicima razgovarati šef kabineta gradonačelnika Žarko Mićin, piše "Dnevnik".

Poštovane koleginice i kolege, na našu veliku radost, imamo potvrdu iz Gradske kuće, da će 6. februara, u veliku salu preduzeća, na naš poziv, doći šef kabineta gradonačelnika gospodin Žarko Mićin. Na sastanku s Mićinom će prisustvovati 30 zaposlenih, kao i što smo obećali, a o ishodu sastanka i budućim potezima Vas obaveštavamo posle sastanka. Drago nam je da je grad postupio odgovorno, nadamo se pozitivnom rešenju na radost svih zaposlenih i građana Novog Sad – napisao je Andrić.

GSP: Vozači najavili štrajk ukoliko ne dobiju veće plate

Podsećamo da je veliki broj radnika Gradskog saobraćajnog preduzeća u sredu na skupu u krugu preduzeća najavio da će u ponedeljak, 7. februara, obustaviti rad ukoliko im se ne uvećaju zarade.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan