Dani Brazila for Friends u Novom Sadu

Dani Brazila for Friends u Novom Sadu

Ove godine zbog finansijskih problema Festival se neće održati, ali su organizatori zbog velikog interesovanja učesnika radionica iz cele Evrope odlučili da organizuju Dane Brazila for friends. Radionice kapuere, samba plesa i samba udaraljki održaće se na novosadskoj plaži Štrand i na petrovaradinskoj tvrdjavi.

Dani Brazila – novosadski samba karneval koji ove godine puni 7 godina postojanja, proteklih godina izrastao je u tradiciju, a posetiti festival Dani Brazila postala je želja svih onih koji vole Brazil, a nisu toliko daleko. 

U petak (12.avgust) moći ćete da posetite Samba perkussion workshop od 14 do 20 časova na Petrovaradinskoj tvrđavi. Na Štrandu, od 10 do 12 i 17 do 19 časova održaće se javni čas plesno/borilačke discipline Kapoera. U plesnoj školi "Alegro" od 10 do 14 časova biće organizovan Samba dance workshop.

U subotu od 20 časova do ponoći, na košarkaškim terenima na Štrandu imaćete priliku da vidite performans samba plesa, 80 bubnjara koji će izvesti karnevalske samba ritmove, kapoera šou i DJ set.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan