"Dani Srpske u Srbiji" u sredu na Trgu slobode

"Dani Srpske u Srbiji" u sredu na Trgu slobode

U okviru manfestacije "Dani Srpske u Srbiji" – koja se u gradovima Srbije održava od 15. do 21. septembra – Novosađanima će biti predstavljena najatraktivnija turistička ponuda i proizvodi Republike Srpske.

Namera organizatora, Turističkog saveza Republike Srpske, jeste da Srbiji i njenim građanima predstavi Republiku Srpsku kroz promociju njene privrede, prosvete, nauke, kulture, umetnosti i sporta, a sve to u saradnji sa Srbijom i njenim privrednicima, naučnicima, umetnicima i sportistima.

Promocija će – osim turističke ponude najatraktivnijih destinacija Srpske kao što su Banjaluka, Trebinje, Jahorina, Laktaši, Bijeljina, Bileća, Višegrad, Zvornik, Prijedor – obuhvatiti i promociju tradicionalnih proizvoda Srpske – enološku i gastronomsku ponudu severozapadnog i južnog dela Republike Srpske.

Osim toga, ovogodišnji program u Novom Sadu biće obogaćen nastupom mladih virtuoza iz orkestra harmonika "Aleksa Šantić" iz Ugljevika, pod upravom Slavka Nikolića.

Otvaranje manifestacije "Dani Srpske u Srbiji" u Novom Sadu zakazano je za utorak, 20. septembar, u 12 časova, na štandu koji će biti postavljen na Trgu slobode ispred Gradske kuće.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan