Darko Rundek i Artan Lili besplatno na Trgu

Darko Rundek i Artan Lili besplatno na Trgu

Peti regionalni sajam omladinskog turizma OPENS Youth Fair 2016 biće održan na Trgu slobode i u Katoličkoj porti 5. i 6. jula, neposredno pred Egzit, kada Novi Sad postaje centar okupljanja mladih iz celog sveta.

OPENS Youth Fair 2016. sprema spektakularno izdanje muzičkog programa  - GET EXITed. Publika će se oba dana sajma, u večernjim časovima, na Trgu slobode i u Katoličkoj porti provoditi na svirkama najatraktivnijih izvođača regiona.
 
Na Trgu slobode, 5. jula uživaće se uz najlepše arije i duete iz opere Čarobna Frula, Volfganga Amadeusa Mocarta, koju će nam prirediti solisti, hor i orkestar Srpskog narodnog pozorišta uz dirigenta Mikicu Jevtića, zatim očekuje nas i Benny Brickman Band, sastav sačinjen od mladih muzičara iz Niša okupljenih oko ideje izvođenja Jazz, Blues, Soul kompozicija u stilu obrada. Jambinai, jedan od od najinovativnijih undergraund bendova Južne Koreje oduševiće publiku svojim potpuno jedinstvenim post-rok, post-avangardni zvukom tradicionalnih korejskih instrumenata uz podršku električnih gitara i elektronike.
 
Za sam kraj večeri 5. jula publiku će dići na noge energični TBF, koji je tokom svoje karijere postao mnogo više od hip-hop sastava pomerivši granice sa odličnim tekstovima i muzičkim kompozicijama a vremenom su postali i jedan od najboljih live izvođača na ovim prostorima.
 
Vrlo zanimljiv muzički program nas očekuje i 6. jula na Trgu slobode, kada će nastupiti Frame Orkestra okupljeni oko centralne autorske ličnosti Lazara Novkova, koji će zabaviti publiku sa spojem duge i cenjene  tradicije  klasičarske  muzike, sa  jasno definisanim folklornim nasleđem.  Za žestko veće biće zadužen i jedan od omiljenih underground bendova, Artan Lili sa fantastičnim rifom i vokalom. Za odličnu završnicu pobrinuće se jedan od najvećih zvezda naših prostora, autor, pevač i gitarista Darko Rundek koji će nastupiti zajedno sa violinistkinjom Isabel Katala, i multiinstrumentalistom Dušanom Ducom Vranićem sa kojima je osnovao Rundek Cargo Trio.
Oceni vest:
4
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Marko

  pre 2229 dana i 8 sati

  Kad počinje Artan Lili sa svirkom?

  Oceni komentar:
  0
  0
 • mojnovisad.com

  pre 2228 dana i 18 sati

  Artan Lili počinje 21.30, Rundek u 22.45.

  Oceni komentar:
  0
  0
 • zolja

  pre 2228 dana i 14 sati

  Na http://www.darko-rundek.com/live.php piše da počinje u 21:00, nama penzionerima je to značajna razlika

  Oceni komentar:
  0
  0
 • Moj Novi Sad

  pre 2228 dana i 13 sati

  Poštovani, ovaj raspored potiče sa zvanične Fejsbuk stranice Youth Faira:

  Muzički program (Trg slobode) - Bina: Get EXITed

  20:30 Lazar Novkov i Frame orkestra
  21:30 Artan Lili
  22:45 RUNDEK CARGO TRIO

  Napomena: Organizator zadržava pravo izmene programa.

  Oceni komentar:
  0
  1