Daško i Mlađa u sopstvenoj produkciji

Daško i Mlađa u sopstvenoj produkciji

Voditeljski dvojac Daško Milinović i Mladen Udarević, poznatiji kao Daško i Mlađa, nastaviće proizvodnju svoje emisije samostalno, nakon što je menadžment Radio – televizije Vojvodine (RTV) odlučio da prekine saradnju sa njima, prenosi N1.

"Nakon pet i po godina iskustva sa konvencionalnim FM i internet radio stanicama (ASFM, B92, Oradio RTV...) evo Daška i Mlađe u sopstvenoj produkciji, kao samoupravljači i vlasnici sredstava za proizvodnju", piše na sajtu patreon.com na kojem je od danas postavljena kampanja za donacije.

Oni su pozvali slušaoce da im pomognu u finansiranju kroz kampanju na sajtu patreon.com. Platforma funkcioniše tako što slušaoci plaćaju određenu svotu novca mesečno, kako bi dobili pristup sadržaju koji njegovi kreatori nude, a oni zatim budu mesečno isplaćeni od novca koji sakupe.

"Novac će biti iskorišćen za proizvodnju najboljeg jutarnjeg programa u celom Meksiku. Odlučili smo se da okusimo uzbuđenje totalne nezavisnosti. Vašu omiljenu radio emisiju i podkast odsada ćete finansirati vi lično i dobrovoljno", poručili su Milinović i Udarević.

Voditeljki par je emisiju "Alarm" emitovao na "O radiju RTV", a od kraja septembra nova uprava tog medija je sa njima prekinula saradnju.

Oceni vest:
9
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Pera

  pre 1042 dana i 6 minuta

  Vragolani Žikica i Đokica... Sive lubanje neće da ih slušaju, pa hajde da ih sponzorišemo da nas još bolje karaju u mozak prikriveno kenjajući po tradiciji, u stvari po svemu aktuelnom kvazikul interpretacijama što im daje moć nad lubanjama i čini gospodarima svemira.

  Oceni komentar:
  1
  0
EPS bez struje horoskop radosne vesti jkp novosadska toplana novorođenčad sahrane bebe RHMZ novosađani dunav novosadsko porodilište raspored sahrana novi sad telep almaško groblje porodilište havarija na vodovodu bez vode horoskopski znaci gradonačelnik Miloš Vučević Miloš Vučević gradsko groblje elektrovojvodina betanija servisne informacije novi sad servisne informacije raspored sahrana i ispraćaja jkp lisje isključenja struje matična knjiga rođenih