"Dečja Nova godina" 31. decembra u Dunavskom parku

"Dečja Nova godina" 31. decembra u Dunavskom parku

Najmlađi Novosađani ispratiće 2016. godinu uz operu "Crvenkapa" i Deda Mraza.

Udruženje "Visoko C", koje čine osam operskih pevača – među kojima su i članovi Opere Srpskog narodnog pozorišta i vokalni pedagozi sa Akademije i muzičkih srednjih škola – i jedan pijanista, u subotu, 31. decembra, izvešće operu za decu "Crvenkapa". Program Dečje nove godine počinje u 10 časova i trajaće sve do podneva, kad će za najmlađe biti upriličen "doček" 2017.

Branislav Cvijić, član Opere Srpskog narodnog pozorišta i, naravno, Udruženja "Visoko C", kaže da je opera "Crvenkapa" za ovu priliku, novogodišnje izvođenje u Dunavskom parku, upotpunjena i Deda Mrazom.

- Predstava je prepuna pevanja, muzike, igranja, šale, lepih kostima. Biće to prava, klasična operska predstava, ali opet nešto potpuno novo prilagođeno deci do 3 do 11 godina. Verujem da će se naši najmlađi sugrađani lepo provesti i da će im ova predstava puno značiti u sazrevanju i stvaranju kvalitetnog muzičkog ukusa – naglasio je Cvijić.

Bajkoviti doček Dečje Nove godine, 31. decembra, u Dunavskom parku, počinje u ranim prepodnevnim časovima. Kako je planirano, mališane će u "Ledenoj šumi", pored Udruženja "Visoko C" i operske predstave "Crvenkapa", zabavljati i Branimir Rosić, dečji hor Zvončići, muzički programi radionice "Do re mi" i škole muzike "Melodies", predstaviće im se Haos animatori i brojni drugi izvođači, a sve uz raznovrsne zabavne sadržaje. Upravo će mališani i prvi dočekati 2017. godinu, jer je za njih priređen specijalan doček Nove godine koji je planiran za 12 časova kao spektakularno iznenađenje za najmlađe.

Program u Dunavskom parku pomogli su trgovinski lanac IDEA i projekat "Ledena šuma".

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

predsednički izbori Aleksandar Vučić prognoza vremena vremenska prognoza znanje je moć stop korupciji novorođenčad OK Vojvodina borba protiv korupcije JKP Vodovod i kanalizacija betanija isključenja struje elektrovojvodina hapšenje bebe porodilje novosadsko porodilište klinika za ginekologiju i akušerstvo IZBORI 2017 Isključenje struje Dragana Mitrić - Aćimović antikoruptivne pilule Spens servisne informacije novi sad Vreme u Novom Sadu RHMZ psihologija korupcije korupcija Vreme u Srbiji Novosadsko proleće