Dečji vašar, berza knjiga i likovni susret u subotu u KC "Mladost" u Futogu

Dečji vašar, berza knjiga i likovni susret u subotu u KC "Mladost" u Futogu

U subotu, 19. oktobra, u КC "Mladost" u Futogu (Cara Lazara 42) održaće se Dečji vašar, Berza knjiga i Likovni susret "Art in heart".

Dečji vašar počinje u 11 časova, a kao izlagači mogu da učestvuju učenici od prvog do šestog razreda. Oni će izlagati i prodavati (po cenama koje sami odrede) ili menjati knjige, igračke, stripove i sve ono što su sami napravili – čestitke, slike, kolače... Zbog ograničenog broja mesta, "izlagači" treba da se prijave najkasnije do petka, 18. oktobra, na broj telefona Кulturnog centra "Mladost" (021 895 225). "Zakup" mesta se plaća slatkišima ili grickalicama.


Istovremeno, u saradnji sa Udruženjem "Život kao inspiracija", na platou Centra će se održati Berza knjiga sa akcijom "Slikaj me sa knjigom". Berza će okupiti ljubitelje knjige i one koji vole da se slikaju i takmiče. Svaki posetilac će moći da donese knjige za razmenu, odabere neku za sebe, fotografiše se sa omiljenom knjigom, a potom da tom fotografijom učestvuje i osvoji nagradu za najbolji selfi sa knjigom koji će biti objavljen na Fejsbuk stranici udruženja "Život kao inspiracija". Fotografija sa najviše "lajkova" biće nagrađena. 

Pored berze predstaviće se i edukativna strateška igra "Marš na Drinu" autora Vukašina Nišavića.

Likovna kolonija "Art in heart" će ove subote okupiti u Futogu slikare koji će na svojstven način, likovnim medijima odgovoriti na temu susreta: "Zaustavite Dunav i kazaljke stare...". U koloniji će učestvovati više od trideset slikara.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan