"Dečji vašar" i takmičenje za najlepše uskršnje jaje u subotu u Futogu

"Dečji vašar" i takmičenje za najlepše uskršnje jaje u subotu u Futogu

Manifestacija "Najlepše uskršnje jaje" ove godine održaće se u subotu, 27. aprila, na platou Кulturnog centra "Mladost" u Futogu. u 10 sati počinje "Dečji vašar", u 11.30 takmičenje u oslikavanju uskršnjih jaja, a u 13 časova na programu je film "Uskršnji zeka".

Kako saopštavaju organizatori, "Dečji vašar" održaće se u subotu, 27.aprila od 10 do 11.30 sati u Кulturno-informativnom centru "Mladost" u centru Futoga (Cara Lazara 42). Na dečjem vašaru kao izlagači mogu da učestvuju učenici od prvog do šestog razreda. "Izlagači", zbog ograničenog broja mesta, treba da se prijave najkasnije do četvrtka 25. aprila (do 14h) na broj telefona КIC "Mladost" 021 895 225. Za "zakup" mesta treba da donesu slatkiš ili grickalice.

"Najlepše uskršnje jaje" – takmičenje u oslikavanju uskršnjih jaja počinje u 11.30 sati. Učesnici sa sobom treba da ponesu jedno kuvano nebojeno jaje i materijal za ukrašavanje. Učesnike očekuje dobra zabava sa animatorima i za najuspešnije – prigodne nagrade, najavljuju organizatori.

U bioskopu КC "Mladost" u 13 sati na programu je film "Uskršnji zeka" – cena ulaznice je 250 dinara.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan