Deda Mraz obradovao decu korisnika Narodne kuhinje

Deda Mraz obradovao decu korisnika Narodne kuhinje

Načelnik Gradske uprave za socijalnu i dečju zaštitu Nebojša Krezović i šef Kabineta gradonačelnika Novog Sada Aleksandar Petrović posetili su objekat Narodne kuhinje u Futoškoj ulici i tom prilikom podelili novogodišnje paketiće deci korisnika Narodne kuhinje.

- Gradska uprava za socijalnu i dečiju zaštitu je i ove godine obezbedila paketiće za decu korisnika Narodne kuhinje kako bi im ulepšala novogodišnje praznike - rekao je tom prilikom Nebojša Krezović i dodao da je iz budžeta Grada za ovu namenu izdvojeno 523. 000 dinara za ukupno 292 paketića namenjenih deci.

Sekretar Crvenog krsta Dragan Lazić je rekao da akcija „Jedan paketić - mnogo ljubavi“ traje dugi niz godina s ciljem da se pomogne socijalno ugroženim kategorijama stanovnišva.

- Zahvalio bih se Gradskoj upravi za socijalnu i dečju zaštitu, kao i svim donatorima na realizaciji ove akcije. Ove godine uručeno je 170 paketića deci korisnika usluga Narodne kuhinje u objektu u Futoškoj ulici i u objektu „Olga Petrov“, a ostatak je podeljen u prostorijama Crvenog krsta - rekao je Dragan Lazić.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan