Dejli Mejl: Exit najisplativiji muzički festival za posetioce

Dejli Mejl: Exit najisplativiji muzički festival za posetioce

Da su Srbi majstori za provod, festivale, organizaciju i muziku govori i britanski Dejli Mejl, u tekstu koji tvrdi da Exit festival nudi najbolji provod po najpristupačnijim cenama, kada se uzmu u obzir ulaznice, smeštaj, hrana i piće.

Britanski Dejli Mejl je u analizi cena na svetskim muzičkim festivalima, srpski festival Exit ocenio kao najisplativiji. Na listi koju je sastavio nalaze se i festival Koačela u Kaliforniji, Tumoroulend u Belgili i Glastonberi u Engleskoj.

Kao prvi pominje se Koačela koji se održava u Kaliforniji, za koji posetioci moraju da izdvoje oko 260 evra za ulaz, hranu i piće. Svetski top modeli posećuju upravo ovaj festival, ali stručnjaci napominju da se na Egzitu za oko 125 evra po danu stranac može provesti mnogo bolje.

Dok je na Koačeli pivo oko 8 evra, a obrok 14, na Exitu je hrana oko 4 evra, a pivo 2,5, navodi Dejli mejl.

- Kao centar britanske kulture Glastonberi ostaje najznačajniji muzički događaj. Ipak, priuštiti kartu za njega bude uvek jako teško, jer je skup. Britanci koji žele da dobiju najbolju vrednost festivala za ono što on pruža treba da se ugledaju na Srbiju, gde se organizuje Exit, najpristupačniji festival, gde za mnogo manje novca možete uživati u super klopi, piću, ali i dobroj muzici kao što je Prodiži. Ispada da je mnogo bolje putovati po Evropi i ići na festivale, nego ostati u rodnoj zemlji - kaže Simon Filips, ispred kompanije No.1 Currency, koja je sprovela ovu analizu za Dejli mejl.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

jkp lisje Vreme u Novom Sadu gradsko groblje Elektrodistribucija Novi Sad isključenja struje sahrane JKP Vodovod i kanalizacija restorani novi sad matičar novi sad RHMZ novosađani raspored sahrana novi sad betanija jkp novosadska toplana servisne informacije isključenje vode Republički hidrometeorološki zavod Isključenje struje gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević servisne informacije novi sad elektrovojvodina Novo naselje vremenska prognoza bebe klinika za ginekologiju i akušerstvo bez vode horoskop raspored sahrana i ispraćaja novorođenčad novosadsko porodilište