Dejli Mejl: Exit najisplativiji muzički festival za posetioce

Dejli Mejl: Exit najisplativiji muzički festival za posetioce

Da su Srbi majstori za provod, festivale, organizaciju i muziku govori i britanski Dejli Mejl, u tekstu koji tvrdi da Exit festival nudi najbolji provod po najpristupačnijim cenama, kada se uzmu u obzir ulaznice, smeštaj, hrana i piće.

Britanski Dejli Mejl je u analizi cena na svetskim muzičkim festivalima, srpski festival Exit ocenio kao najisplativiji. Na listi koju je sastavio nalaze se i festival Koačela u Kaliforniji, Tumoroulend u Belgili i Glastonberi u Engleskoj.

Kao prvi pominje se Koačela koji se održava u Kaliforniji, za koji posetioci moraju da izdvoje oko 260 evra za ulaz, hranu i piće. Svetski top modeli posećuju upravo ovaj festival, ali stručnjaci napominju da se na Egzitu za oko 125 evra po danu stranac može provesti mnogo bolje.

Dok je na Koačeli pivo oko 8 evra, a obrok 14, na Exitu je hrana oko 4 evra, a pivo 2,5, navodi Dejli mejl.

- Kao centar britanske kulture Glastonberi ostaje najznačajniji muzički događaj. Ipak, priuštiti kartu za njega bude uvek jako teško, jer je skup. Britanci koji žele da dobiju najbolju vrednost festivala za ono što on pruža treba da se ugledaju na Srbiju, gde se organizuje Exit, najpristupačniji festival, gde za mnogo manje novca možete uživati u super klopi, piću, ali i dobroj muzici kao što je Prodiži. Ispada da je mnogo bolje putovati po Evropi i ići na festivale, nego ostati u rodnoj zemlji - kaže Simon Filips, ispred kompanije No.1 Currency, koja je sprovela ovu analizu za Dejli mejl.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Elektrodistribucija Novi Sad betanija horoskop JKP Vodovod i kanalizacija elektrovojvodina noć istraživača astrologija raspored sahrana i ispraćaja novosadska policija izmena režima saobraćaja bez vode jkp lisje klinika za ginekologiju i akušerstvo jkp horoskopski znaci novorođenčad novosađani Isključenje struje bebe isključenja struje sahrane Evropska noć istraživača 2019 ekstremni sportovi bez struje isključenje vode raspored sahrana novi sad Novo naselje servisne informacije novi sad servisne informacije novosadsko porodilište