Del Arno Band u Fabrici, Artan Lili u Quarteru

Del Arno Band u Fabrici, Artan Lili u Quarteru

U klubu Fabrika Studentskog kulturnog centra Novi Sad danas u 21 čas beogradski sastav Del Arno Band održaće koncert povodom 30. rođendana.

Kako je najavljeno, program će pokriti sve periode rada prve autorske reggae roots grupe u Srbiji i podsetiti publiku na značajne momente u 30 godina dugoj karijeri benda.

Ulaznice se mogu kupiti na projanim mestima Gigstix mreže i Mungos Cd shop - u. Na ulazu u klub Fabrika ulaznice staju 800 dinara.

Takođe večeras, u klubu Quarter, nastupiće bend Artan Lili, koji obećava ludu zabavu.

- Mi smo pre godinu dana svirali u klubu Quarter i tad je bilo jako lepo. Sad se vraćamo da ponovimo istu stvar - kaže Bojan Slačala, frontmen benda.

- Slušaćemo prvi album, ali i neke nove stvari."Neke pesme su već objavljene, a sviraćemo i neke koje još nismo svirali uživo. Biće tu naravno i grupa Vizelj iz Beograda, koji će svirati pre nas, pa eto prilike da Novosađani vide jedan sjajan bend - dodaje Slačala.

Iako ova dva benda nemaju baš sličan zvuk, Bojan kaže da je sve to rokenrol i da bi trebalo da podržite i ovaj mladi bend.

Artan Lili lagano priprema drugi album koji će nositi naziv New deal.

- Upravo radimo na dve nove pesme, jedna se zove Nojzična deca, druga se zove Slon. Obe ćemo svirati u Novom Sadu. Postoje neke dileme za koju od te dve ćemo da snimimo sledeći spot. Neka to ostane iznenađenje i za nas same, a posebno za našu publiku. A objavićemo ga kada se sve kockice sklope. Najbitnije je da se radi, a neki trenutak ćemo već odabrati. Ako mi moramo da brinemo o tome, ne mora i naša publika. Neka to budu slatka iznenađenja. Najbitnije je da se publika dobro zeza, lako ćemo za nas.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 600 dinara možete kupiti na GigsTix prodajnim mestima ili na ulazu u klub po ceni od 800 dinara.

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan