"Delfi Pakard" traži radnike: Kutije za prijem prijava postavljene širom grada

"Delfi Pakard" traži radnike: Kutije za prijem prijava postavljene širom grada

Američka kompanija "Delfi Pakard", jedan od najvćih svetskih dobavljača u okviru automobilske industrije, prošle godine je otvorila konkurs za prijem oko tri hiljade radnika sa teritorije grada.

Budući da se taj broj još uvek nije popunio, a da ima nezaposlenih koji ne koriste internet JKP "Informatika" daje svoj doprinos bržem zapošljavanju tako što je na većini svojih blagajni postavila "Delphi CV boxove" za primanje biografija zainteresovanih, a koje posle upućuje u "Delfi".

- Priključili smo se ovoj promociji zapošljavanja tako što smo postavili Delphi CV boxes, ili, da nas građani bolje razumeju, postavljene su kutije na svim našim naplatnim mestima, osim u šalter sali na Detelinarskoj pijaci, u koje građani mogu da ubace svoju radnu biografiju, dakle svoju prijavu za posao - objašnjava portparolka "Informatike" Mirjana Beronja.

- Tu bi trebalo da ostave svoje podatke svi Novosađani kojima je potreban posao, bez obzira na stručnu spremu, nakon čega će ih službenici kompanije "Delfi" pozvati na razgovor.

Promocija zapošljavanja, za koju je "Delfi" angažovao Radio signal, pokrenuta je u saradnji sa Gradom Novim Sadom. Osim na naplatnim mestima tog komunalnog preduzeća, CV boxes se nalaze i u Tržnom centru Bazar, na plaži Štrand i na glavnoj autobuskoj stanici. Kako su rekli iz kompanije "Delfi", do sad su preko tog pilot projekta skupili oko 200 biografija iz kutija sa svih lokacija.

Ovaj projekat počeo je u aprilu i trajaće do kraja septembra, a ukoliko bude potrebno, rok će biti produžen. Trenutno su otvorene različite pozicije uključujući operatere na tablama za montiranje i operatere na sečenju, potrebni su radnici u magacinu i na održavanju, a otvorene su pozicije i za inženjere i ostala radna mesta koja prate proizvodnju. Zainteresovani kandidati mogu da pošalju svoje biografije na .

Ostatak vesti pročitajte na sajtu "Dnevnika"

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Joca

  pre 1384 dana i 16 sati

  Samo da dopunim clanak. HR Delphija ima veoma cudan izbor kandidata i veoma lako moze da vam se dogodi da pomislite da vas CV nisu ni dobili, gde je ustvari najverovatnija mogucnost da ga nisu ni pogledali. Predate CV, a on njih ne dobijete ama bas nikakav odgovor. Mozda je to njihova kultura, mozda je to kultura HR menadzera, ali da je nekulturno, stvarno jeste.

  Oceni komentar:
  0
  11
 • neko

  pre 1384 dana i 15 sati

  Ne traze oni radnike nego robove.

  Oceni komentar:
  1
  14
 • Kiki

  pre 1384 dana i 13 sati

  Fora je sto ne selektira Delphi-jev HR te radnike nago agencija za zaposljevanje Adecco,preko koje se i zaposljevate na prva tri meseca,a tek nakon ta 3 meseca potpisujete ugovor za "Delphi"-takodje na odredjeno,6 meseci,pa tek nakon toga se dobija ugovor na neodredjeno ili mozda jos jedan produzetak od 6 meseci.Uslovi kao uslovi su ok,ali plata je mizerija i tako ce biti sve dok se ovaj uspavani narod ne probudi i ne ustane iz svojih ucaurenih ljustura,sve dok nekazemo DOSTA JE BRE!!!Sobzirom kolke su subvencije dobili trebali su i platu da daju srazmerno tome tj prosecnu (400 eura) platu,a ne minimalac (180 eura).

  Oceni komentar:
  0
  13
 • laslo

  pre 1105 dana i 16 sati

  Treba mi poso ako je moguce hitno

  Oceni komentar:
  1
  0
 • Marija Djordjevic

  pre 746 dana i 4 sata

  Super je firma!

  Oceni komentar:
  0
  1