Delovi Limana 3 i 4 danas do 17 sati bez vode, havarija u Partizanskoj

Delovi Limana 3 i 4 danas do 17 sati bez vode, havarija u Partizanskoj

Kako javlja JKP "Vodovod i kanalizacija", zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će danas od 8.30 do 17 sati biti deo Limana oivičen ulicama Bulevar cara Lazara, Bulevar oslobođenja, Bulevar despota Stefana i Balzakova, kao i ulice 1300 kaplara, Jožefa Marčoka, Miloša Crnjanskog i Dom zdravlja "Liman".

Iz ovog javnog gradskog preduzeća napominju da će cisterne s pijaćom vodom biti postavljena ispred vrtića "Maslačak", "Novosađanče" i "Različak", kao  i ispred Doma zdravlja "Liman".

Takođe, zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti i deo Partizanske ulice (od Cetinjske ulice do kanala).

Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, poručuju iz "Vodovoda".

MOGUĆ POREMEĆAJ PRITISKA VODE U CELOG GRADU: Podsećamo vas i na informaciju da danas, 12. decembra, zbog planiranih radova na Fabrici vode, postoji mogućnost da, u periodu od 8 do 15 sati, dođe do oscilacije pritiska u distributivnoj mreži na teritoriji grada i prigradskih naselja.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan