Delovi Petrovaradina i Sremskih Karlovaca u utorak ceo dan bez grejanja

Delovi Petrovaradina i Sremskih Karlovaca u utorak ceo dan bez grejanja

U utorak, 31. oktobra, od 7 sati, doći će do prekida u isporuci toplotne energije za grejanje za objekte na toplotnom području Toplane "Petrovaradin" i "Dudara".

JKP "Novosadska toplana" javlja da će do prekida doći zbog privremenog prekida isporuke prirodnog gasa za potrošače na sremskoj strani gasovodnog sistema koji se snabdevaju iz gasovoda MG-02 od strane JP “Srbijagas”. 

Privremeni prekid isporuke prirodnog gasa se vrši zbog izvođenja radova na etažiranju gasovoda, a zbog potreba izgradnje pristupnih saobraćajnica za novi Žeželjev most.

Normalizacija u isporuci toplotne energije za grejanje očekuje se istog dana, 31. 10. 2017. godine, u kasnim večernjim časovima, poručuju iz "Toplane".

Koje ulice obuhvata područje Toplane "Petrovaradin" pogledajte OVDE

Koje ulice obuhvata područje Toplane "Dudara" pogledajte OVDE

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bez struje horoskopski znaci Isključenje struje servisne informacije klinika za ginekologiju i akušerstvo bez vode Elektrodistribucija Novi Sad JKP Vodovod i kanalizacija sahrane sahrana vremenska prognoza gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević raspored sahrana novi sad horoskop matičar novi sad bebe novosadsko porodilište Vreme u Novom Sadu novosađani gradsko groblje servisne informacije novi sad jkp lisje elektrovojvodina isključenja struje novorođenčad isključenje vode Republički hidrometeorološki zavod raspored sahrana i ispraćaja betanija RHMZ