Delovi Veternika, Kaća i Sremskih Karlovaca bez vode zbog havarija

Delovi Veternika, Kaća i Sremskih Karlovaca bez vode zbog havarija

Zbog radova na sanaciji havarija, bez vode će danas do 12 sati biti Ulica Zdravka Čelara u Kaću (br. 2–8), do 13 časova Ulica vladike Maksima u Veterniku, a do 15h – Karlovačkih đaka, Mitropolita Stratimirovića i okolne ulice u Sremskim Karlovcima. .

Iz "Vodovoda" napominju da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Mila

  pre 300 dana i 8 sati

  Da li su ceste havarije na vodovodnoj mrezi zbog dotrajalih cevi ili su u pitanju neki drugi radovi, koji zahtevaju da se stalno nesto pravi i popravlja. Ali mnogo znaci kada su ovi kvarovi pa dodje do prekida vode da imas aparat za preciscavanje vode i to nobelov aparat koji nudi u svakom trenutku rezervu vode i to kvalitetnu i cistu.

  Oceni komentar:
  0
  1
 • Neslućeno bogaćenje

  pre 300 dana i 6 sati

  Mila, još samo telefon da ostaviš pa da se svi javimo i spasimo vode, koju sam usput, ja testirao sa 4 aparata i sasvim je OK te nam ne trebaju nikakvi prečišćivači kod kuće Inače taj prečišćivač umanji pH vode samo za 0.1 prema baznosti.
  I tako MIla, ostavi ti nama telefon kako bi se neslućeno obogatila, kupila džip, stan u Solunu i otišla bar jednom godišnje na Maldive.
  A Vodovod će i dalje da glumi havarije, slanjem majstora da zatvori glavni ventil cevovoda.

  Oceni komentar:
  0
  0