"DESET REČI": Izložba 30 italijanskih dizajnera od srede u centrali DDOR-a

"DESET REČI": Izložba 30 italijanskih dizajnera od srede u centrali DDOR-a

U zanimljivom i neuobičajenom izložbenom prostoru, u prizemlju centrale DDOR osiguranja u Novom Sadu, u sredu, 17. aprila, svečano će biti otvorena umetnička izložba pod nazivom "Deset reči".

Ova postavka obuhvata izabrane radove 30 italijanskih dizajnera u usponu, koji su ilustrovali deset reči italijanskog jezika vezanih za svet kulture i projektovanja. Izložba je bila deo projekta "Dan italijanskog dizajna" održanog u Beogradu i rezultat je projekta "Italianism" koji valorizuje vezu između italijanskog jezika i sveta projektanata.

Domaćin ovog događaja je Predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja dr Đorđo Markeđani, koji će otvoriti izložbu, a prisutnima će se obratiti Pokrajinska sekretarka za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama Dragana Milošević. U ime Grada Novog Sada prisutnima će se obratiti i član Gradskog veća zadužen za kulturu Dalibor Rožić.

Na otvaranju, koje je najavljeno za 11 časova, očekuje se prisustvo značajnih ličnosti iz političkog, javnog i kulturnog života, napominju iz DDOR-a.

Svi zainteresovani građani će moći da pogledaju izložbenu postavku do 25. aprila 2019. godine, i to radnim danima od 16 do 20, a subotom i nedeljom od 10 do 16 sati. Ulaz je slobodan.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan