Detalji napada na taksistkinju iz Novog Sada

Detalji napada na taksistkinju iz Novog Sada

Vesna Ivanić, taksistkinja Udruženja "Naš taksi" i dalje se nalazi u Institutu za kardiovaskularne bolesti zbog povreda koje je dobila kada su se otmičari slupali njenim automobilom u naselju Kamenjar.

- Vesni je pukla plućna maramica i još je u bolnici pod nadzorom lekara ali joj život nije ugrožen - priča za "Blic" menadžer Udruženja "Naš taksi" Zoran Vasić uz napomenu da je svaka koščica boli jer je jako ugruvana.

Kaže i da su Vesni ukradeni službeni i mobilni telefon i tablet koji duži u preduzeću a koristi se za utvrđivanje pozicije svakog taksiste preko GPS-a i preuzimanje vožnje. Ukrali su i manju količinu novca u sitnijim apoenima koji je stajao ispod komandne table i služio za raskusurivanje sa mušterijama.

Vesnine kolege kažu da je tog jutra ona otišla po pozivu na Ribarsko ostrvo ispred splava "Dva galeba" gde je vikendom "neviđena" gužva.

Smatraju i da je Vesna verovatno već na Ribarcu oteta i to u šumarku koji vodi od splava ka glavnom putu jer niko ništa nije primetio, a u to doba je tamo gust saobraćaj zato što se mnogi iz provoda vraćaju kući.

Ostatak vesti pročitajte ovde.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan