Devetnaestogodišnjak i maloletnik na Novom groblju krali tašne, novčanike, telefone...

Devetnaestogodišnjak i maloletnik na Novom groblju krali tašne, novčanike, telefone...

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće krivičnu prijavu protiv dvojice Novosađana, uzrasta 19 i 15 godina, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili pet krivičnih dela krađa, javljeno je danas iz gradske policijske uprave.

Sumnja se da su njih dvojica, na novosadskom Novom groblju, krali građanima tašne, novčanike i mobilne telefone.

Pošto jednoj ženi nisu uspeli da ukradu tašnu, gađali su je nekim predmetom i lakše je povredili, pa se terete i za krivično delo laka telesna povreda, navodi se u saopštenju MUP-a.

Policijska uprava poziva građane koji su, eventualno, na pomenutoj lokaciji bili oštećeni krivičnim delom krađa, a nisu to prijavili, da pozovu broj 512 226 ili dođu u Policijsku ispostavu Detelinara, Rumenačka 159.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Sima

  pre 273 dana i 1 sat

  Pa to je strašno !
  Na Groblju krasti tašne, novčanike, mobilne... dok ljudi u žalosti izjavljuju poštovanje i pomen pokojnom to je van svakih ljudskih razuma i za ova dela Sud treba da izriče najstrožije kazne predviđene u KZ-u za ovu vrstu kriv. dela.
  Ova kriv. dela krađa mogu da se podvedu na kvalifikovaniji oblik a to je: na osobito drzak način kako bi dobili težu kaznu.
  Ja često idem na grob moje majke i skoro uvek se dešava da dok se ja krstim i u najtežim emocijama lica (obično Romi) prilaze i traže novac i dr. (prose) što je van svakog kodeksa ponašanja.
  - U svakom slučaju tu bi služba obezbeđenja Groblja, pa i redovna policija trebalo nešto da preduzme u smislu većeg broja obilazaka (makar kada su Zadušnice).

  Oceni komentar:
  0
  2
klisa bez struje KCV novorođenčad sahrane novi sad servisne informacije Spens jkp lisje Isključenje struje raspored sahrana i ispraćaja isključenje vode Elektrodistribucija Novi Sad JGSP "Novi Sad" jkp novosadska toplana isključenja struje matičar novi sad novosađani servisne informacije novi sad bebe novosadska policija šoping centar promenada elektrovojvodina klinički centar vojvodine novosadsko porodilište klinika za ginekologiju i akušerstvo betanija promenada bez vode JKP Vodovod i kanalizacija raspored sahrana novi sad