Devojčica pogođena sačmom u Begeču, a ne u Futogu

Devojčica pogođena sačmom u Begeču, a ne u Futogu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvetlili su događaj od 18. oktobra, kada je petnaestogodišnja Futožanka pogođena zrnom sačme.

Intenzivnim operativnim radom i detaljnim kriminalističko-tehničkim proverama, utvrđeno je da je maloletnica pogođena zrnom sačme za lovačku pušku, veličine 3,5 mm, tokom lova u Begeču, a ne u Futogu, na nasipu pored Dunava, saopštila je novosadska policija.

Policija ne navodi detalje incidenta, ali će o svim činjenicama do kojih je došla tokom istrage dostaviti izveštaj Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu, kaže se u saopštenju.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

horoskopski znaci isključenja matičar novi sad raspored sahrana i ispraćaja saveti dnevni horoskop horoskop bebe magla astrologija betanija klinika za ginekologiju i akušerstvo novosađani novosadsko porodilište isključenje vode novorođenčad bez vode isključenja struje zdravlje raspored sahrana novi sad sahrane novi sad elektrovojvodina zbor građana zagađenje vazduha zagađenje sremska kamenica JKP Vodovod i kanalizacija zodijak servisne informacije novi sad jkp lisje