Dinamika radova na novosadskim ulicama

Dinamika radova na novosadskim ulicama

U toku je III faza radova na sanaciji Futoškog puta, deonica od Bulevara Slobodana Jovanovića do Bulevara Evrope (leva kolovozna traka gledano u pravcu grada). Od četvrtka, 10. novembra, za saobraćaj će biti prohodna raskrsnica Futoški put-Bulevar Evrope, dok je završetak radova na kompletnoj deonioci predviđen za petak, 11. novembra.

Na delu Bulevara Jovana Dučića, od Ulice Bate Brkića do Bulevara Slobodana Jovanovića, od srede, 9. novembra, biće uspostavljeno redovno odvijanje saobraćaja - javljaju iz kabineta gradonačelnika

Završetak radova u Ulici Doža Đerđa (deonica od Puškinove do Braće Ribnikar)  planiran je za utorak, 8. novembra i istog dana u popodnevnim časovima, a najkasnije u sredu, ulica će otvorena za saobraćaj.

U sredu, 9. novembra, počinju radovi na Putu dr Goldmana u Sremskoj Kamenici. 

U periodu od 7. do 10. novembra realizovaće se radovi u ulicama Skojevska i Gogoljeva, takođe u Sremskoj Kamenici. Saobraćaj u ovim ulicama biće obustavljen samo dok se budu izvodili radovi na asfaltiranju.

Pored radova iz domena redovnog održavanja, realizuju se i investicioni projekti. U toku su radovi na izgradnji saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom u Ulici Kraljevića Marka, na deonici od Bulevara kralja Petra l do Bulevara Jaše Tomića. Trenutno je za saobraćaj zatvorena deonica od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića, a u drugom delu ulice radovi će se izvoditi početkom iduće godine.

Zbog izvođenja radova na izgradnji brze pruge, saobraćaj je obustavljen u Partizanskoj ulici na deonici od Rumenačke do Industrijske. Nakon završetka ovih radova, čiji je rok do polovine decembra, pristupiće se radovima na kolovozu na navedenoj deonici.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan