Dino park Novi Sad privlači turiste: Poseta u maju prevazišla očekivanja

Dino park Novi Sad privlači turiste: Poseta u maju prevazišla očekivanja

Od 23. aprila, kad su zvanično otvorene kapije Dino parka u Novom Sadu, do danas je ovaj edukativno-zabavni park posetilo više od 40.000 turista iz zemlje i regiona.

Od otvaranja parka pa do završetka školske godine, 260 obrazovnih ustanova iz Srbije i regiona, boravilo je u Dino parku na jednodnevnom izletu. Zahvaljujući Dino parku samo tokom maja, pet hiljada dece posetilo je Novi Sad, kaže se u saopštenju JKP "Gradsko zelenilo".

Među posetiocima u Dino parku najatraktivniji su dečiji vikend programi. U proseku, svakog vikenda, od otvaranja Dino parka pa do kraja maja, prodato je blizu 20 hiljada ulaznica. Bogato osmišljeni kreativni i edukativni vikend sadržaji, razlog su što se posetioci u Dino park vraćaju i nakon prve posete, navode iz ovog gradskog preduzeća.

O programima i dešavanjima u Dino parku, možete se informisati i putem sajta www.dinoparknovisad.com ili pozivom na telefon +381 69 621 044.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Ana

  pre 2244 dana i 10 sati

  Predivan ambijent, cene su prihvatljive...bukvalno celodnevni dogadjaj za celu porodicu.

  Oceni komentar:
  1
  1
 • Branka

  pre 2244 dana i 7 sati

  Ovo je nesto sto je nedostajalo gradu, po poseti se moze zakljuciti da je Dino park pun pogodak.

  Oceni komentar:
  1
  1
 • Lala

  pre 2244 dana i 6 sati

  Gradu je bas trebalo nesto poput parka da bi se obogatila ponuda kada je u pitanju zabava za nase najmladje I rado sa porodicom posecujem Dino park I uvek je lep osecaj doci ponovo.

  Oceni komentar:
  1
  0