Dinosaurusi stižu u Dunavski park

Dinosaurusi stižu u Dunavski park

U Dunavskom parku će od 14. do 17. novembra, biti postavljeno šest replika dinosaurusa koji će se kasnije naći u stalnoj postavci Dino parka, čime će Novosađani biti u prilici da saznaju kako će izgledati samo delić svega onoga što ih očekuje u obilju njegovog atraktivnog sadržaja.

Promotivna akcija posebno je okrenuta najmlađima kojima će biti namenjen svakodnevni muzički program u saletli Dunavskog parka, svakog prepodneva sa početkom u 10 časova.

- Tokom četiri dana trajanja promotivne akcije, najmlađima će biti omogućeno prvo upoznavanje sa zanimljivostima koje prate ova stvorenja izumrla pre oko 65 miliona godina, biće im dostupne sve informacije o prvom edukativno-zabavnom parku u našoj zemlji, a posebno će biti atraktivna mogućnost fotografisanja sa replikama dinosaurusa. Program će trajati od 10 do 19 sati.  – naveo je savetnik za medije generalnog direktora „Gradskog zelenila“ Ivan Nožinić.

Otvaranjem Dino parka, Novi Sad će biti bogatiji za edukativno-zabavni centar uređen po ugledu na sve otvorene u velikim evropskim gradovima. Ova jedinstvena turistička atrakcija će pored postavke replika, bioskopa, mini ZOO vrta, dečijih igrališta, pozornice, adrenalin parka i drugih sadržaja. Dino park će biti otvoren u neposrednoj blizini otvorenih bazena SPENS-a na prostoru veličine 1,7 hektara.

Otvaranje Dino parka očekuje se u martu naredne godine.

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan