Direktor Kliničkog centra Vojvodine podneo ostavku

Direktor Kliničkog centra Vojvodine podneo ostavku

Profesor doktor Petar Slankamenac podneo je ostavku na mesto direktora Kliničkog centra Vojvodine.

Prema nezvaničnim informacijama, na njegovo mesto postavljena je profesor doktor Edita Stokić, koja je do sada vršila funkciju pomoćnika direktora KCV-a za zdravstvenu delatnost.

Kako je dr Slankamencu ostalo svega par meseci do penzije, u javnosti se spekuliše da je ostavku podneo pod pritiskom Vlade Vojvodine zbog prošlogodišnje afere kada je zaposlio svoju ćerku Sonju Slankamenac

Da podsetimo, Agencija za borbu protiv korupcije preporučila je smenu dr Slankamenca jer je prošlog leta na neodređeno vreme zaposlio svoju ćerku kao lekarku u toj ustanovi, a da prethodno nije obavestio Agenciju o sukobu interesa. 

Dr Slankamenac se tada pravdao da je tek 30. novembra primio pravno mišljenje da je trebalo da prijavi sukob interesa, što je posle i učinio.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

isključenja struje Draža Mihailović isključenje vode bebe Novosadski polumaraton sahrane novosađani novorođenčad JKP Vodovod i kanalizacija elektrovojvodina Republički hidrometeorološki zavod Isključenje struje četnici jkp novosadska toplana Elektrodistribucija Novi Sad vremenska prognoza novosadsko porodilište vremenska prognoza novi sad bez struje novi sad NATO bombardovanje betanija JGSP "Novi Sad" raspored sahrana novi sad servisne informacije novi sad jkp lisje Vreme u Novom Sadu klinika za ginekologiju i akušerstvo gradsko groblje bez vode