Distribucija rešenja poreza na imovinu počinje 16. marta

Distribucija rešenja poreza na imovinu počinje 16. marta

Gradska poreska uprava Grada Novog Sada obaveštava poreske obveznike – fizička lica da će u utorak, 16. marta, početi distribucija i uručenje rešenja kojima je utvrđen porez na imovinu za 2021. godinu.

Kako javljaju iz pres službe Grada, Poreska uprava uvela je novinu kako bi se Novosađanima olakšalo plaćanje preostale tri rate koje će dospeti nakon uručenja poreza na imovinu za tekuću godinu.

Naime, poreski obveznici će uz poresko rešenje dobiti i tri naloga za plaćanje preostalih rata, imajući u vidu da su bili u obavezi da 17. februara prvu ratu poreza na imovinu za 2021. godinu izmire akontativno u visini poslednje rate utvrđene prošlogodišnjim rešenjem.

Nalozi za plaćanje će sadržati sve neophodne informacije o obvezniku, kao i o uplatnom računu, dok će obveznik biti obavezan samo da upiše u prazno polje iznos koji uplaćuje.

– Gradska poreska uprava će nastaviti da kroz pružanje efikasnih i efektivnih javnih usluga doprinosi kvalitetu svakodnevnog života Novosađana – kaže se na kraju saopštenja iz Gradske kuće. 

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • x

  pre 1231 dan i 3 sata

  " Gradska poreska uprava će nastaviti da kroz pružanje efikasnih i efektivnih javnih usluga doprinosi kvalitetu svakodnevnog života Novosađana – kaže se na kraju saopštenja iz Gradske kuće. "
  vrhunac licemerja.

  Oceni komentar:
  1
  4
 • PLAĆAJ NARODE!

  pre 1231 dan i 2 sata

  Krenula je elektronska dodela Rešenja preko Euprave, od juče. Jednostavna je, obično logovanje sa user-om i password-om, bez filozofije faktora im raznih.
  Prvo vas obaveste SMS-om na broj telefona koji ste ostavili na Eupravi, da vas čeka Rešenje.
  A onda se logujete i download-ujete PDF rešenja.
  Dostavljaju vam i slike uplatnica, kako da popunite :).
  Samo što još i čokoladicu ne pošalju.
  Dobro će doći onih 2 puta po 30 eur, taman za dve rate poreza.

  Oceni komentar:
  1
  4