Divac i Rebrača u utorak u novosadskoj osnovnoj školi

Divac i Rebrača u utorak u novosadskoj osnovnoj školi

Fondacija Ana i Vlade Divac, u saradnji sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu, a povodom 100 godina košarke u Srbiji, organizuje događaj "Malim koracima do velikih zvezda" na kojem će legende naše i svetske košarke đacima i gostima preneti svoja sportska i životna iskustva.

Ovo nesvakidašnje i zanimljivo dešavanje održaće se u utorak, 30. maja, u 11 časova u OŠ "Vuk Karadžić" u Novom Sadu a, kako navode organizatori, kroz zajedničku diskusiju i kratak sportski događaj, prisetiće se važnosti sporta, timskog duha kao i doprinosa košarke našoj zemlji u prethodnih 100 godina.

Nakon govora Radovana Kovačevića, Načelnika gradske uprave za obrazovanje, prisutnima će se obratiti i svetske NBA zvezde, koje će razgovarati sa učenicima škole, sa njima podeliti lična iskustva i odgovarati na pitanja. 

Takođe, predviđeno je i održavnje treninga i kratke košarkaške utakmice učenika i košarkaša, kao i fotografisanje sa njima i podela autograma.

Pored Vlada Divca i  Željka Rebrače, bivših NBA igrača i reprezentativaca, događaju će prisustvovati i Taj Mek Vilijams Frenklin, dvostruka WNBA šampionka i reprezentativka i Ajzeja Ostin, američki košarkaš.

Oceni vest:
5
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Ljiljana

  pre 127 dana i 1 sat

  Moja osnovna škola <3 baš mi je drago :

  Oceni komentar:
  0
  1