DIVLJE DEPONIJE: JKP "Čistoća" ponovo apeluje na nesavesne građane

DIVLJE DEPONIJE: JKP "Čistoća" ponovo apeluje na nesavesne građane

Veliki kontejneri za krupni otpad još danas stoje u Kisaču, a od utorka, 22. oktobra, do četvrtka, 24. oktobra su na Vidovdanskom naselju, odakle će biti odneti u Čenej gde će građani moći da odlažu dotrajali nameštaj, sanitarije i drugi krupan otpad, saopštilo je Javno-komunalno preduzeće "Čistoća".

Zbog velikog broja divljih deponija, koje pojedini građani prave svakodnevno, "Čistoća" je ponovo apelovala na Novosađane da se ponašaju savesno i ne pomognu nam da naš grad održimo čistim i urednim.

– Redovno uklanjamo divlje deponije na teritoriji Novog Sada, ali takođe redovno apelujemo i na sugrađane da ih ne prave i da smeće odlažu u kontejnere i druge posude namenjene za to. Nažalost, još uvek ima onih nesavesnih, koji se o takve apele oglušuju i ugrožavaju svoju okolinu. Svakodnevno radimo na tome da grad održavamo čistim i urednim i u tom poslu očekujemo pomoć Novosađana. Podsećamo da je odlaganje otpada na Gradskoj deponiji besplatno, a prostor gde se istovara pristupačan – kaže direktor "Čistoće" Vladimir Zelenović, a prenosi 021.rs.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan