Đaci prvaci dobili 8.500 poklon paketa od Fondacije Univerexport

Đaci prvaci dobili 8.500 poklon paketa od Fondacije Univerexport

Šest godina saradnje Fondacije Univerexport i Ministarstva prosvete krunisano sa rekordnih 8.500 paketića za đake prvake. 

Prvog dana škole, 8.500 prvaka obradovano je poklon paketima od strane Fondacije Univerexport, koja je ovu tradiciju započela pre šest godina i koja je tokom tih godina rasla i napredovala u raznolikim društveno odgovornim aktivnostima, uvek se usmeravajući ka deci. 

Đaci prvaci iz Novog Sada, Subotice, Kikinde, Kule, Vrbasa, Vršca i okolnih mesta ovih gradova, uz delove Beograda, dobila su vaučere Fondacije Univerexport sa kojima će moći da se preuzmu poklon paketi u najbižoj Univerexport prodavnici. Poklon paketi sadrže školski pribor i slatkiše, ono što je mališanima potrebno za početak nove školske godine.

Poput svojih prvih koraka koji su nastali u Novom Sadu pre 30 godina, tako su se i prvi poklon paketi za školarce podelili u Novom Sadu, da bi u godinama koje slede širili dalje na nove gradove i okruge, kako bi taj broj danas dosegao velikih 8.500 poklona. 

O FONDACIJI

Fondacija Univerexport je osnovana od strane kompanije Univerexport, najvećeg domaćeg trgovinskog lanca, sa usmerenošću ka deci i fokusom na obrazovanje i sport uz pomoć nadležnih ministarstava. 

Partneri Fondacije Univerexport koji su prepoznali aktivnosti Fondacije i okrenuli se ka najmlađima, nosiocima ovog društva, su: Bambi, Bones group, Chips Way, Cipiripi, DMD Delta, Delicious, DFC, Gatarić, Henkel, Jaffa, Kinder, Lavita, Marbo, Mioni, Mercata, Mix Trade, Nutrino, Next, Pionir, Rauch, Sterling, Univerzal, Voda Voda.

Akciju Fondacije Univerexport podržava Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan