Đorđe (79) iz Novog Sada, koga su greškom proglasili mrtvim, mesec dana ne može da dokaže da je živ

Đorđe (79) iz Novog Sada, koga su greškom proglasili mrtvim, mesec dana ne može da dokaže da je živ

Nisam ja kriv što su me proglasili mrtvim, pa sada ja da u mojim godinama vadim sva nova dokumenta i da ih plaćam iako ne mogu penziju da podignem jer sam odavno greškom označen kao mrtav. Pa, kako lekove da kupujem?, ogorčen je Đorđe Milošević.

 

Nastavlja se apsurdna priča o penzioneru Đorđu Miloševiću (79) iz Novog Sada koga je Klinički centar Vojvodine proglasio mrtvim 19. januara ove godine, a da je "mrtav", saznao je sasvim slučajno pre nepunih mesec dana, kada nije uspeo da registruje automobil i kada je poštar prestao da mu donosi penziju. Iako je Klinički centar Vojvodine saopšenjem i javnim izvinjenjem gospodinu Miloševiću priznao svoju grešku, za nesrećnog penzionera problemi se nastavljaju, prenosi "Kurir". 

- Moj advokat je otišao do policije u Novom Sadu kako bi proverili moja dokumenta. I zamislite koji je odgovor dobio - da ja ne postojim! Da moram sva dokumenta, ličnu kartu, pasoš, vozačku, saobraćajnu i zdravstvenu da vadim kao da ih vadim prvi put! Pa je l' ovde neko lud? Ja posedujem važeća sva dokumenta, sa mojim otiskom prsta, i ja sada treba u ovim godinama zbog nečije krivice da još i ovo preživljavam - kaže za "Kurir" Milošević.

Kako dalje kaže, vidno uznemiren jer mu se i zdravstveno stanje pogoršalo s obzirom na to da ima trostruki bajpas i dijabetičar je, advokatu su rekli da on mora lično da ode u policiju za dokumenta, da plati sve to i još da će "poprilično" čekati na nova dokumenta. A sva dokumenta mu još važe!

Opširnije o ovoj temi pročitajte ovde. 

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan