Dnevni horoskop za nedelju, 15. mart

Dnevni horoskop za nedelju, 15. mart

Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za današnji dan...

OVAN

Danas vam dolazi veliko olakšanje i jako dobre vesti na polju posla. Pred vama je prilika da rešite svoje dileme. Nije vam lako da pokažete osećanja koja imate prema simpatiji jer niste sigurni u nju. Pazite na ishranu.


BIK

Preporuka je da se danas ne izlažete većim rizicima na polju posla i da čuvate svoj novac i stvari od vrednosti. Ukoliko ste u braku, voljena osoba će vam danas biti maksimalno posvećena. Izbegavajte naprezanje.


BLIZANCI

Generalno vam ovaj dan nije povoljan za posao pa treba da se uzdržavate od važnih odluka. Moguće je da trenutno niste spremni za novu vezu. Imate udvarača ali nećete pristati na njegovu ponudu. Nesanica je naglašena.


RAK

Potrudite se da pokažete posvećenost u poslu kojim se bavite. Očekuje vas period koji vam donosi nove izazove. Današnji dan vam može doneti početak veze koja će za vas biti veoma nežna. Moguća je upala mišića.


LAV

Ukoliko ste u bilo kakvom iščekivanju na poslovna rešenja, možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju. Emotivno ste stabilni i zadovoljni ste prilikama koje ste na ovom polju ostvarili. Zdravlje vam je dobro.


DEVICA

Očekuje vas značajno poboljšanje i stabilizacija na polju finansija. Zadovoljni ste okolnostima na poslovnom polju. Burne ljubavne promene vas očekuju. Dosta toga ne ide onako kako ste planirali. Povedite računa o apetitu.


VAGA

Dolazi vam podrška od strane osobe do koje vam je stalo. Možete da očekujete povoljan period za posao. Zaljubljeni ste i uživate u romantičnim trenucima sa partnerom. Uskoro ćete razmišljati o braku. Problemi sa glavoboljom.


ŠKORPIJA

Pred vama je odličan dan za poslovno polje. Posvetite se ostvarenju svojih ciljeva i bićete zadovoljni. Osećate se jako dobro sa partnerom. Smatrate da je vreme da vaš odnos polako napreduje. Prija vam više sna.


STRELAC

Povedite računa o mogućim komplikacijama po pitanju finansija. Današnji dan vam nije povoljan. Možete da se nadate poznanstvu koje će vam doneti veliko emotivno uzbuđenje. Čuvajte se povreda i upala.


JARAC

Ukoliko težite ka novoj poziciji na ovom polju, možete da očekujete prilike za promene i poboljšanja. Vaša komunikacija sa osobom koja vam se dopada je na početku promenljiva. Osećate se dobro.


VODOLIJA

Možete da očekujete velike promene koje će vas voditi do značajnih poslovnih prilika u budućnosti. Spremni ste da stavite tačku na odnos sa osobom koja nije sasvim po vašim merilima. Povedite računa o cirkulaciji.


RIBE

Pred vama je poboljšanje zarade koje će vam veoma značiti. Možete da očekujete pozitivne preokrete na poslu. Moguće je da ste sada skloni platonskim ljubavima i maštanjima. Povišen pritisak vas muči.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan