Dnevni horoskop za nedelju, 6. mart

Dnevni horoskop za nedelju, 6. mart

Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za danas.

OVAN

Danas konačno dajte sebi oduška, dnevni horoskop kaže da je dan savršen za odmor! Čujte se telefonom sa prijateljima koje dugo niste videli i zakažite druženje. Mogući su problemi sa želucem, pa pripazite šta jedete.


BIK

Nešto vas muči u ljubavi, ali kao da se stidite da kažete partneru. Iskren razgovor je jedini put da rešite ovaj problem! Uveče sebi priredite opuštanje u dvoje, prijaće vam.


BLIZANCI

Imate puno posla danas, iako je nedelja! Rešili ste da se konačno pozabavite nečim u kući što ne radi kako treba, ili vam pravi "haos". Odahnućete kada se rešite tog problema, i moći ćete da uživate.


RAK

Dvoumite se u ljubavi, imate veliku dilemu, a ne znate kako da je rešite. Obratite se za savet starijoj ženskoj osobi, koja je možda već bila u sličnoj situaciji. Moguća je glavobolja jer ste pod stresom.


LAV

Osećate nervozu, što nije baš tipično za vas. Potrebno vam je opuštanje s partnerom ili prijateljima. Isplanirajte zabavan dan i ne gledajte poslovne mejlove i poruke!


DEVICA

Imate manji finansijski problem, ali ne sekirajte se, brzo ćete ga rešiti a njegov uzrok bila je nepažnja. U ljubavi, moguće je da ćete čuti da se dopadate vrlo zanimljivoj osobi koja vam je već "zapala" za oko. Kada je zdravlje u pitanju, trebalo bi da se više krećete.


VAGA

Danas ste puni energije i želite da ostvarite sve svoje planove! Partneru će biti potrebno malo ubeđivanja, ali isplanirajte zajedno dan pun aktivnosti. Uveče je vreme za romantiku i strast!


ŠKORPIJA

Ceo vikend razmišljate o nekom razgovoru koji vas je uznemirio. Možda je bio vezan za posao, ali možda i za ljubav. Danas ćete konačno imati fokus i strpljenje da rešite problem koji vam je stvorio, i moći ćete da odahnete.


STRELAC

Ako možete, što više vremena danas provedite napolju, to je ključno kako biste se ispunili pozitivnom energijom! Predstoji vam naporna nedelja, i važno je da u nju uđete smireni i skoncentrisani. Počastite se nečim što već dugo želite!


JARAC

Dnevni horoskop kaže da su danas mogući problemi sa stomakom, pa dobro povedite računa šta jedete. Ako inače naručujete hranu, danas kuvajte, da biste izbegli rizik! U ljubavi vam sve ide kako treba, a kada je posao u pitanju, imate neku ideju i jedva čekate ponedeljak kako biste je realizovali.


VODOLIJA

Pomalo ste pod stresom zbog svih obaveza koje ste imali, i danas nećete imati baš previše energije. Ugodite sebi i partneru, provedite ceo dan kod kuće, "ušuškani" zajedno. Obaveze koje ste planirali za danas odložite, nisu hitne a važno je da učinite male stvari za sebe koje će vas oraspoložiti.

 

RIBE

Dobijate dobru vest od porodice i ceo dan će vam obeležiti lepom energijom! Pao vam je neki kamen sa srca, i sada imate vremena da se pozabavite stvarima koje ste možda zapostavljali. Uradite nešto lepo za partnera, osećaćete se još bolje i ispunjenije!

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan