Dnevni horoskop za sredu, 17. januar

Dnevni horoskop za sredu, 17. januar

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.


Ovan

Vaši vladaoci, Mars i Pluton u astrološkoj kući karijere, prave izazovne aspekte sa Mesecom, podstičući vašu ambiciju u vezi sa kupovinom ili prodajom neke nekretnine. Na većem skupu, možete da upoznate harizmatičnog umetnika ili sportistu.

 
Bik

Trigon koji vaš vladalac Venera, planeta ljubavi ali i posla, obrazuje sa Mesecom u 12. astrološkom polju, nagoveštava tajni susret sa osobom koja nosi uniformu na radu. Saradnja sa osobama iz zemalja nemačkog jezičkog područja, donosi vam dobitke.

 
Blizanci

Aspekt vašeg vladaoca Merkura sa Jupiterom, planetom novca i inostranstva, podstiču vašu ambiciju, naročito ako se bavite intelektualnom delatnošću ili prućžanjem usluga. Stariji član porodice ili šef nema dovoljno sluha za vaše ideje.

 
Rak

Prelazak vašeg vladaoca Meseca preko astrološke kuće karijere, pod uticajem Venere, planete novca, donosi vam uvećanje prihoda. Naglašen znak Jarca, podstiče ljubavnog partnera da vam nameće svoje stavove i ideje. Nesanica.

 
Lav

Venera, koja upravlja vašom karijerom u dobrom aspektu sa Mesecom, donosi vam dogovor o poslu sa osobama iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Aspekti Urana, vladaoca odnosa sa partnerom, nagoveštavaju ljubavni zanos sa nekim sa posla.

 
Devica

Dobri aspekti vašeg vladaoca Merkura, podstiču vašu ambiciju u vezi sa novim poslovnim projektom. Trigon Meseca i Venere, koja upravlja vašim poslom, donosi vam uvećanje prihoda preko paralelnih ili honorarnih poslova. Poslušajte savet Škorpije.

 
Vaga

Mesec u trigonu sa vašim vladaocem Venerom, donosi vam novac, preko putovanja, turizma, kontakata sa strancima. Bračni partner nema previše razumevanja za vaše želje. Slobodne Vage mogu da uđu u vezi sa nekim ko nosi uniformu na radu.

 
Škorpija

Mars i Pluton obrazuju napete aspekte sa Mesecom, pa žene Škorpije mogu da dođu u sukob sa ljubavnim partnerom, zbog njegove potrebe za dominacijom. Moguć dogovor o isplativom aranžmanu sa strancima. Romantičan susret sa Bikom.

 
Strelac

Mesec u astrološkoj kući nadahnuća, pod uplivom Venere iz polja inostranstva, povoljno utiče na dogovore sa osobama koje žive u inostranstvu. Pozicija Merkura, vladaoca vašeg ljubavnog života, donosi dogovor sa partnerom o jednoj važnoj temi.

 
Jarac

Aspekti Meseca u astrološkom polju kući biznisa, donose vam uvećanje prihoda preko kontakata sa strancimau. Sportisti i umetnici biće motivisani i inspirisani da ostvare svoj cilj i ispune očekivanja. Ženama Jarčevima, partner nameće svoju volju.

 
Vodolija

Aspekti vašeg vladaoca Urana, planete planova ali i neočekivanih okolnosti, upozoravaju da izbegavate rasprave sa ženama. Pozisija Meseca donosi vam susret sa nekim ko stiže sa puta ili živi u drugom gradu ili zemlji.

 
Ribe

Pozicija Meseca, koji upravlja vašim entuzijazmom i inspiracijom, donosi vam kreativne ideje, u vezi sa nekim umetničkim ili sportskim projektom. Aspekt vašeg vladaoca Neptuna sa Venerom, nagoveštava romantičan susret sa Bikom.

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan