Dnevni horoskop za subotu, 30. maj

Dnevni horoskop za subotu, 30. maj

Pročitajte šta vam zvezde poručuju za današnji dan...


OVAN

Veza koju ste držali u tajnosti preti da postane javna. Partner vas više voli nego vi njega, ali vi ne uživate u tome. Njegova očekivanja za vas postaju veliko opterećenje, pa će vam sve ovo biti jak razlog da ozbiljno razmislite o raskidu.


BIK

Umorni ste od tempa koji vas pritiska već neko vreme. Obeshrabruju vas zahtevi sa svih strana, kao i novčane obaveze koje su se nagomilale. Ne krivite druge što je sve na vama, sami ste sve preuzeli na sebe pa je sad vreme da u tome i istrajete.


BLIZANCI

Bavite se novim načinima poslovanja i pronalazite zanimljive metode koje se kristališu tokom rada. Poteškoće sa pretpostavljenim licima manifestovaće se prvenstveno kroz pritisak da posao mora biti završen pre roka.


RAK

Ukazaće vam se šansa za aktivnosti koje vas mogu navesti na ideju o pokretanju privatnog posla. Zategnuti odnosi sa šefovima i loša atmosfera iznedriće ekipu ljudi sa kojom možete planirati samostalni biznis.


LAV

Pokušavate da izbegnete kontakte sa osobama koje vas iscrpljuju. Ipak, poslovnost ne priznaje takvo ponašanje, pa ćete biti primorani da istrpite neke ljude. Iznenadiće vas šta ste mogli da propustite da ih niste uvažili i saslušali.


DEVICA

Na pomolu je finansijski dobitak koji će ublažiti napetost koja traje već neko vreme. Ne zatrpavajte se novim obavezama već nedelju provedite u minimalnim poslovnim aktivnostima. Odložite sve što niste u obavezi sada da završite.


VAGA

Polje komunikacije dolazi do potpunog izražaja. U jednom trenutku naći ćete se usred velike grupe ljudi, upleteni u razne razgovore koji se tiču vaše profesionalne orijentacije. Ne zalećite se, jer će realizacija tih pregovora biti odložena.


ŠKORPIJA

Postoje dani kada sve ono u šta verujemo dolazi u pitanje. Takav je čas kucnuo kod vas. Nije vam jasno zbog čega ne funkcioniše sistem rada i nagrada. Toliko ste se trudili i sve uradili po pravilu, a rezultati su izostali. Ne gubite nadu, nije sve gotovo.


STRELAC

Do vas stižu pozitivne vesti u vezi s poslom. Nije neobično da danas razmišljate o tome, iako je dan savršen za neobavezan provod. Ništa čudno, jer glas stiže od prijatelja s kojim ste i poslovno povezani. Iskoristite tu privilegiju.


JARAC

Ovih dana se za svaki dinar mnogo mučite. Ne igrajte na kartu sreće, oslonite se isključivo na svoje sposobnosti, rad, trud i odricanje, jedino ćete na taj način ostvariti zadovoljavajući uspeh. Računajte na teškoće sa pretpostavljenima.


VODOLIJA

Dan je obeležen napetim tranzitima koji nagoveštavaju stresne situacije iz kojih nećete lako izlaziti. Svedite svoju nestrpljivost na minimum kako biste izbegli veće nevolje, naročito kada su u pitanju partnerski odnosi i ljubav.


RIBE

Prepuni ste optimizma i elana, tako da pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi i ambicije mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nadležnih koji vašu ideju isključuju u startu.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan