Dnevni horoskop za utorak, 3. avgust

Dnevni horoskop za utorak, 3. avgust

Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za današnji dan.


OVAN

Vaša samouverenost i nadmeni stav polako počinju da iritiraju okolinu koja već neko vreme ima značajno strpljenje za sve. Ukoliko ne korigujete svoje ponašanje, možete doživeti veoma neprijatnu situaciju zbog koje ćete se osetiti postiđeno.

BIK

Aspekti vam donose priliv energije koja vam je u proteklom periodu nedostajala, konstatuje dnevni horoskop. Nažalost, paralelno pristižu nove obaveze kojima će sva lepota ovog perioda pasti u senku. Pred vama je naporan rad za koji nećete dobiti očekivanu nagradu.


BLIZANCI

Izmišljate razloge za svoje nezadovoljstvo. Možda su vaši planovi bili preambiciozni pa deo uspeha koji je ostvaren ne doživljavate kao nešto pozitivno. Ako niste dobili sve, za vas je to kao da niste dobili ništa. Ne preterujte.


RAK

Opterećeni ste poslom. Iako je atmosfera napeta, vaša nestrpljivost može dodatno otežati položaj, ne samo vama već i okruženju. Da biste izbegli neprijatnosti morate odoleti brojnim iskušenjima i provokacijama. Ne ulazite u suvišne diskusije.


LAV

Pred vama je lepa poslovna ponuda koju ste jako želeli ali se sada plašite. Očekujete intenzivnu podršku voljene osobe, predviđa dnevni horoskop, iako ste svesni da vam to neće puno pomoći. Budite ono što jeste, opustite se i svojim šarmom izborite pobedu.


DEVICA

Saradnici vam govore šta treba da radite. Iako niste tražili tuđe mišljenje, polako ali sigurno počinjete da vučete poteze koji nisu vaši. Ne liči na vas da mislite tuđom glavom pa je poslednji trenutak da promenite te odnose.


VAGA

Okruženi ste ljudima koje privlači vaša pozitivna energija. Zbog pristojne finansijske situacije u mogućnosti ste da za njih organizujete zabavu. U zanosu dobrog raspoloženja može vam se dogoditi da zaboravite ko su vam stvarno pravi prijatelji, upozorava dnevni horoskop.


ŠKORPIJA

Osećate da neko pokušava da vas ugrozi. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete istrajni. Mnogi od vas će u ovom periodu, na poslu, osetiti povećanu tenziju koja je rezultat promena koje su na pomolu, a nad kojima nemate nikakvu kontrolu.


STRELAC

Najprostije aktivnosti, za koje vam je, inače, potreban mali trud, danas obavljate s velikom teškoćom. Nije loše da razmislite o tome da sve odložite za neki drugi dan, jer, grč koji ne uspevate da savladate proizvešće greške koje su nedopustive.


JARAC

Oslanjate na druge ljude. Možda ste preumorni pa je to pravi razlog vašeg povlačenja i prepuštanja sudbini, kaže dnevni horoskop. Stvari se mogu neprijatno zakomplikovati ukoliko ne budete preuzeli odgovornost i svoje obaveze završavali na vreme, makar to bilo i neprijatno po vas.


VODOLIJA

Imate puno planova i očekujete brzu realizaciju. Nažalost, stvari se ne razvijaju željenim tempom. Dok čekate da se nešto pokrene, gubite dragoceno vreme pa vam izmiču prilike koje su sigurnije, a možda i isplativije od onih koje ste zamislili.


RIBE

Svesni ste svoje arogancije, ali to je jače od vas. Samokontrola je neophodna ukoliko želite da izbegnete sukob s pretpostavljenim licima od kojih vam sledi čak i kazna. Ne radite drugim ljudima ono što ne želite da neko radi vama, savetuje dnevni horoskop.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan