"DNEVNIK": Autobuska stajališta u gradu dobijaju interaktivne panele

"DNEVNIK": Autobuska stajališta u gradu dobijaju interaktivne panele

Građani će na pet punktova moći da ocene kvalitet usluga JGSP "Novi Sad".

Kako saznaje "Dnevnik", do kraja 2020. godine na pet autobuskih stajališta u Novom Sadu biće postavljeni interaktivni paneli, koji će, kroz jednostavnu navigaciju i mogućnost odabira opcija klikom na određenu oblast, korisnicima svih uzrasta omogućiti pristup informativnom sadržaju.

U pitanju je, navodi novosadski dnevni list, interaktivni portal za komunikaciju s građanstvom, te će tako oni koji budu čekali autobuse na stajalištima s interaktivnim panelima s njih moći da čitaju servisne informacije, najnovije vesti sa zvaničnog portala Grada i vremenske uslove za taj dan i prognozu za sutrašnji, pogledaju kalendar događaja, odnosno listu najznačajnijih događaja i manifestacija koji predstoje.

Interaktivni paneli naći će se na stajalištima u Ulici Maksima Gorkog kod platoa Spensa, ispred "Bazara" na Bulevaru Mihajla Pupina i kod pothodnika u istoj ulici, zatim ispred šoping centra "Promenada" i u Ulici Žarka Zrenjanina, a korisnici će na stajalištima s interaktivnim panelima u toku pregledanja željenih, odnosno odabranih sadržaja, moći da popune i upitnik u kojem će moći da ocene kvalitet usluga Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća "Novi Sad", prenosi "Dnevnik", na čijem sajtu možete opširnije pročitati o ovoj temi. . 

Oceni vest:
5
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan