"DNEVNIK": Novosadski izvršitelj ne zna zbog čega je suspendovan

"DNEVNIK": Novosadski izvršitelj ne zna zbog čega je suspendovan

Na informacije iz nekih medija da je Ministarstvo pravde pred Disciplinskom komisijom iniciralo disciplinski postupak protiv jednog od 19 izvršitelja s područja Novog Sada Aleksandra Durkulića, on je za "Dnevnik" izjavio da ne može da komentariše slučaj "jer ne zna zbog čega je suspendovan".

Navodno, njemu se pripisuje da je u postupku protiv Novosađanina S. Ć. prodao njegovu celokupnu imovinu da bi namirio dug znatno manji od njene vrednosti, dok mu potom nije vratio razliku od prodaje nekretnina, i to dvadesetak miliona dinara.

- Čim budem znao više o suspenziji o kojoj su se neki mediji oglasili, ja ću vrlo rado izaći u javnost s detaljima o slučaju. Ali za sada to ne želim da komentarišem – kazao je za "Dnevnik" Durkulić.

Po pisanju nekih medija, Komora izvršitelja utvrdila je u vanrednom nadzoru da je sama prodaja imovine jednoj privatnoj firmi urađena nezakonito jer je sprovedena u roku u kojem su se još uvek mogli javiti drugi zainteresovani.

Navodno, izvršitelj se tereti i da je prodao i državinu imovinu koja uopšte nije bila u vlasništvu dužnika.

U nedavnoj izjavi za jedan beogradski dnevni list, Durkulić je potvrdio da je novac preostao od prodaje kuće još uvek kod njega.

Opširnije pročitajte ovde.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novosađani betanija matičar novi sad gradsko groblje servisne informacije Republički hidrometeorološki zavod klinika za ginekologiju i akušerstvo bebe novosadsko porodilište jkp lisje Elektrodistribucija Novi Sad vremenska prognoza novorođenčad jkp novosadska toplana elektrovojvodina servisne informacije novi sad restorani novi sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević bez struje bez vode horoskop isključenja struje Isključenje struje JKP Vodovod i kanalizacija RHMZ sahrane Vreme u Novom Sadu raspored sahrana novi sad raspored sahrana i ispraćaja isključenje vode