"Dnevnik": TONS nabavlja montažno-demontažni info-centar i nove tezge

"Dnevnik": TONS nabavlja montažno-demontažni info-centar i nove tezge

Objekat će biti postavljen u samom centru grada, u blizini Katedrale...

Turistička organizacija grada Novog Sada planirala je da tokom 2019. godine nabavi tezge za potrebe promocije, kao i za manifestacije i druge događaje koji se održavaju u gradu, a iz gradskog budžeta za ovu  namenu je predviđeno 6,6 miliona dinara.

Tezge koje ima Gradska uprava za privredu su dotrajale, pa će se one zameniti novim i njima će upravljati TONS, prenosi "Dnevnik".

Ove godine planirana je i nabavka montažno-demontažnog objekta info-centra, za koji je Grad izdvojio tri miliona dinara.

- Taj projekat će biti realizovan u saradnji s OPENS-om, da bi se promovisala turistička ponuda grada, ali i programi koji su planirani u okviru Omladinske prestonice Evrope 2019. i Evropske prestonice kulture 2021. godine – rekao je direktor TONS-a Branislav Knežević.

Objekat će, po planu, biti postavljen u samom centru grada, u blizini Katedrale, da bi posetioci i turisti mogli lako doći do svih informacija o turističkoj ponudi Novog Sada i okoline.

Kompletan tekst može se pročitati na sajtu "Dnevnika".

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

astrologija klinika za ginekologiju i akušerstvo bebe raspored sahrana novi sad elektrovojvodina novosađani servisne informacije isključenje vode Elektrodistribucija Novi Sad jkp novosadska toplana servisne informacije novi sad detelinara bez struje novorođenčad novosadsko porodilište isključenja struje sremski karlovci Isključenje struje betanija horoskop gradsko groblje Vreme u Novom Sadu vremenska prognoza bez vode sahrane jkp lisje horoskopski znaci matičar novi sad sahrana JKP Vodovod i kanalizacija