"Dnevnik": TONS nabavlja montažno-demontažni info-centar i nove tezge

"Dnevnik": TONS nabavlja montažno-demontažni info-centar i nove tezge

Objekat će biti postavljen u samom centru grada, u blizini Katedrale...

Turistička organizacija grada Novog Sada planirala je da tokom 2019. godine nabavi tezge za potrebe promocije, kao i za manifestacije i druge događaje koji se održavaju u gradu, a iz gradskog budžeta za ovu  namenu je predviđeno 6,6 miliona dinara.

Tezge koje ima Gradska uprava za privredu su dotrajale, pa će se one zameniti novim i njima će upravljati TONS, prenosi "Dnevnik".

Ove godine planirana je i nabavka montažno-demontažnog objekta info-centra, za koji je Grad izdvojio tri miliona dinara.

- Taj projekat će biti realizovan u saradnji s OPENS-om, da bi se promovisala turistička ponuda grada, ali i programi koji su planirani u okviru Omladinske prestonice Evrope 2019. i Evropske prestonice kulture 2021. godine – rekao je direktor TONS-a Branislav Knežević.

Objekat će, po planu, biti postavljen u samom centru grada, u blizini Katedrale, da bi posetioci i turisti mogli lako doći do svih informacija o turističkoj ponudi Novog Sada i okoline.

Kompletan tekst može se pročitati na sajtu "Dnevnika".

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

vremenska prognoza novi sad vremenska prognoza isključenje vode Hitna pomoć Spens Elektrodistribucija Novi Sad javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija servisne informacije novi sad novorođenčad bebe Isključenje struje novosadsko porodilište betanija jkp lisje Petrovaradin novi sad JKP Vodovod i kanalizacija gradsko groblje Novo naselje elektrovojvodina novosađani RHMZ klinika za ginekologiju i akušerstvo bez vode sahrane Republički hidrometeorološki zavod raspored sahrana novi sad isključenja struje Vreme u Novom Sadu sremski karlovci