Do veće bezbednosti u saobraćaju kroz igru, edukaciju i druženje (FOTO)

Do veće bezbednosti u saobraćaju kroz igru, edukaciju i druženje (FOTO)

U vrtiću "Čuperak" svečano je otvorena izložba dečijih radova rađenih od recikliranih materijala sa temom auto sporta i saobraćaja. Otvaranju je prisustvovao mr Goran Sečujski, Član Gradskog veća za privredu.

Izložba će biti otvorena za posetioce tokom cele nedelje a u okviru projekta "Auto sport i bezbednost u saobraćaju". Projekat je podržan od strane Grada Novog Sada a realizuje ga tim Auto sportskog kluba "Petro Max".

Dan edukacije posvećen je najmlađima i osim izložbe atraktivnih vozila koje su deca osmišljavala sama ili uz pomoć roditelja, mališani su imali priliku da pogledaju pozorišnu predstavu pripremljenu od strane đaka Saobraćajne škole "Pinki" pod vođstvom prof. Dragana Panića.

Specijalni gosti bili su sportisti iz kategorije Auto sporta - Saša Ignjatić, takmičar ASK "Petro Max" i Bojan Đurđić, najuspešniji srpski mauntinbajker, er, član biciklističkog kluba "Invicta Bike".

Mališani su se oprobali i u vožnju dvotočkašima, poštujući saobraćajne propise. Hodnici vrtića su dobili saobraćajne trake za kretanje, putokaze, saobraćajne oznake a na zidovima je osvanuo specijalni auto-put.

 

 

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan