Dobro jutro, Novi Sade, grade blokade

Dobro jutro, Novi Sade, grade blokade

Povratak u realnost...

Posle nekoliko neradnih dana, vreme je da se počne s poslom, ali samo na par dana pa sledi opet mala pauza za Božić. 

Trenutna temperatura u našem gradu je 7°C, a maksimalna dnevna biće oko 15. podeoka. U toku dana smenjivaće se sunce i oblaci, a vreme će i sutra biti veoma toplo – čak do 17 Celzijusa, kaže RHMZ.

Relativno povolјne su i biometeorološke prilike, ali su izvesne tegobe moguće kod osoba sa srčanim i respiratornim obolјenjima. Od meteoropatskih reakcija moguće su glavobolјa i nesanica.

Lepe vesti stižu nam iz Betanije. U periodu od 3. januara u sedam sati, do 4. januara u isto vreme, u ovoj ustanovi je rođeno 18 beba – osam devojčica i  10 dečaka, od čega je jedna porodilja na svet donela blizance muškog i ženskog pola. 

Delovi Novog Sada i Sremski Karlovci su bez vode zbog havarija. 

Do 16. januara izmenjene su trase pojedinih autobuskih linija zbog održavanja ceremonije povodom preuzimanja titule Evropske prestonice kulture, a od danas imamo i novu liniju koja vozi do Kovid bolnice na Mišeluku.

FOTO: Neko nas posmatra

Juče je u Novom sadu i u Petrovaradinu bio blokiran saobraćaj na nekoliko sati. Sve je prošlo sa par manjih incidenata. Novosađani su protestovali protiv Rio Tinta, a Petrovaradinci zbog nebezbednog saobraćaj i učestalog održavanja kulturnih sadržaja u Podgrađu, "koji zatvaraju saobraćaj kroz isti, i remete život svih meštana Petrovaradina".  


Korona brojke nastavljaju da "skaču" – prema poslednjem preseku bilo je 2.765 novih slučajeva, a preminulo je (zvanično) 27 pacijenata. U našem gradu je 2. januara otkriveno 80 novozaraženih.

Ako ste u potrazi za poslom, možda ga nađete baš među oglasima na našem portalu.

Za lep nastavak dana, zavirite u Navigator, pogledajte neki dobar film, prošetajte po ovom lepom vremenu... 

Nemojte da vam bude teško, ipak će ove nedelje biti produžen vikend.

Oceni vest:
6
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan